verkochtWESTERLEE
Hoofdweg 12

€ 275.000,- k.k.


Westerlee, Hoofdweg 12

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.Paardenliefhebbers opgelet!Op een perceel van ca. 7.500m² grond gelegen 30-er jaren woonboerderij met een inpandige schuur voorzien van 7 paardenstallen (deelruimte), een buitenbak van 20m x 40m met lichtmasten en een kapschuur van ca. 80m². Het geheel bevindt zich op een ideale locatie door de heerlijke rustige landelijke ligging maar vanwege de korte afstand ten opzichte van plaatsen als Winschoten, Veendam, Scheemda en Oude Pekela heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.Indeling:

Begane grond: zijentree/hal met trapopgang en toegang tot slaapkamer (ca. 13.2m²), royale woonkamer (ca. 41.4m²), ruime woonkeuken (ca. 18.4m²) met inbouwkeuken v.v. enige inbouwapparatuur, bijkeuken (ca. 9.8m²), 2e hal met toilet en doucheruimte (ca. 1.6m²).

Vanuit de bijkeuken toegang tot de deelruimte alwaar zich 7 paardenstallen (waaronder 2 ponystallen) bevinden.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 17.8m² en 15.4m²).Extra informatie:

- Het originele bouwjaar is 1935;

- Het dak is na-geïsoleerd, de woning is deels voorzien van isolerende beglazing;

- De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen;

- Verwarmd middels gaskachels;

- De kapschuur is medio '97/'98 geplaatst middels een staalconstructie en is gedekt met asbestvrije golfplaten;

- Uitvalswegen A7 en N33 op korte afstand gelegen.Omgevingsinformatie:

De woning is landelijk gelegen in het dorp Westerlee, ongeveer 3 kilometer van de plaats Winschoten, waar onder meer een groot winkelcentrum aanwezig is, een treinstation en meerdere middelbare scholen. Veendam en de autoweg N33 liggen op circa 5 kilometer afstand. De snelweg A7 ligt op circa 4 kilometer afstand.