verkochtSTADSKANAAL
Ulmuslaan 6

€ 167.500,- k.k.


Stadskanaal - Ulmuslaan 6

Vraagprijs: € 167.500,- k.k.Direct bij de centrumvoorzieningen in gewilde groene en rustige woonwijk gelegen, staat deze goed onderhouden, uitgebouwde halfvrijstaande woning met vrijstaande stenen garage, schuur en praktisch ingerichte tuin. Het geheel is gelegen op 270m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang, toilet met fonteintje, kelder, woonkeuken met keukenopstelling (ca. 12,2m²) v.v. gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast, toegang tot de serre (ca. 9,4m²) en doorzonwoonkamer (ca. 21,6m²) met schouw.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 13,7m², 9,1m² en 7,6m²) waarvan 1 toegang heeft tot het balkon en 2 voorzien zijn van vaste kastruimte, badkamer (ca. 3m²) voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en radiator.

2e Verdieping: zolderverdieping (middels vlizotrap bereikbaar).Goed om te weten:

- Bouwjaar 1958;

- Aan de achterzijde uitgebouwd door middel van een serre (ca. 9,4m²);

- Verwarmd middels CV, Intergas HRE, bouwjaar 2016;

- Voorzien van dak- en gevelisolatie, alsmede gedeeltelijk dubbele beglazing;

- Grotendeels houten kozijnen (in 2014 geschilderd), deels kunststof kozijnen;

- Vrijstaande garage (4,78m x 3m) met apart toegankelijke bergruimte (2m x 3m) met krachtstroomaansluiting;

- Royale houten schuur (5,5m x 3m);

- Op korte loopafstand van de winkelvoorzieningen gelegen.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Stadskanaal met een uitgebreid voorzieningenniveau. Scholen, winkels enz. bevinden zich op korte afstand. Daarnaast kent Stadskanaal prima busverbindingen naar omliggende steden als Assen, Groningen en Emmen.