verkochtANNERVEENSCHEKANAAL
Eppinge 7

€ 289.500,- k.k.


Prachtig gelegen royaal vrijstaand woonhuis met vrijstaand bijgebouw (thans atelier) op het perceel welke een totale grootte kent van 1.300m² eigen grond. Door de aanwezigheid van 2 dakkapellen aan de voorzijde en 1 grote dakkapel over de volledige breedte biedt deze woning ook boven een zee aan ruimte.Achterin de ruime en privacybiedende tuin treft u een vrijstaand en zelfvoorzienend bijgebouw van 11m x 5m. Het geheel is opgetrokken uit 7 cm. dik grenenhout (welke een uitstekende isolatiewaarde heeft).

Daarnaast is het bijgebouw voorzien van dak- vloerisolatie alsmede dubbel glas en wordt verwarmd middels een gas- en houtkachel. Na het aanleggen van een riolering zou u ook kunnen denken aan het gebruik als B&B (mantelzorg)woning of bedrijfsruimte aan huis.Begane grond: entree/hal met trapopgang en kastenwand, toilet, slaap-/werkkamer, ruime woonkamer (ca. 37m²) met openslaande tuindeuren, open keuken (ca. 7.5m²) voorzien van inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur, vanuit de hal voorts toegang tot de bijkeuken met toegang naar kelder.

1e verdieping: overloop met kledingkamer (voormalige doucheruimte), 3 slaapkamers (allen voorzien van dakkapel), badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en vaste wastafel.

2e verdieping: zolderruimte.Buitenom bereikbaar is de aangebouwde stenen garage (ca. 15m²).

Extra informatie:

- Bouwjaar vermoedelijk ca. 1956, aanbouw gerealiseerd in 1996;

- Nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing, het dak is na-geïsoleerd met glas- of steenwol;

- De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming (Intergas HR ECO bwjr 2016, eigendom);

- Keuken/eetgedeelte is voorzien van vloerverwarming;

- Op de woning liggen 9 zonnepanelen (geplaatst in 2013);

- Royale woonkamer met open keuken;

- Alleen een bezichtiging geeft u een goed beeld van de ruimte welke deze woning u biedt!

Omgeving informatie:

Annerveenschekanaal is een klein dorp gelegen in de Drentse gemeente Aa en Hunze en beschikt over ca. 400 inwoners. Het dorp wordt gekenmerkt door veelal boerderijen en herenhuizen en de voor deze streek karakteristieke lintbebouwing. Het kanaal met zijn kleine bruggetjes en bomenrijen aan weerskanten geven het geheel een pittoreske aanblik en maakt Annerveenschekanaal tot een van de meest karakteristieke veenkoloniale dorpen van Drenthe.

Vanuit Annerveenschekanaal bent u dankzij de prima uitvalswegen in korte tijd in grotere plaatsen als Groningen, Assen, Hoogezand en Veendam.

Het betreft samen met Eexterveenschekanaal een van rijkswege beschermd dorpsgezicht, de gezichtsbescherming richt zich op de stedenbouwkundige en cultuurhistorische waardering van een gebied en wil het toekomstig functioneren daarvan veiligstellen.