koopTER APELKANAAL
Ter Apelkanaal Oost 87

€ 189.500,- k.k.


Ter Apelkanaal - Ter Apelkanaal Oost 87

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Slaap- en badkamer beneden!Gelegen aan vaar- en viswater staat deze aan de achterzijde royaal uitgebouwde halfvrijstaande woning met vrijstaande schuur, overkapping en dierenverblijf. Het woonhuis staat op een perceel van 512m² eigen grond en kijkt aan de achterzijde prachtig uit over de landerijen.

In 2009 is de woning, welke over 4 slaapkamers beschikt, fors uitgebreid middels een uitbouw aan de achterzijde.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op woensdag 24 februari a.s. van 13.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen. U mag zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail). Maar voel u ook vrij om zo langs te komen, u bent van harte welkom!Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer (ca. 23.5m²) welke is voorzien van laminaatvloer, keuken voorzien van moderne keukenopstelling (2014) voorzien van diverse inbouwapparatuur, toilet (modern wandcloset), achterhal met achterentree en achtereenvolgens: wasruimte, slaap-/hobbykamer (ca. 8.7m²), badkamer (ca. 7m²) voorzien van wastafelmeubel, ligbad en inloopdouche.

1e Verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers (resp. ca. 8.4m², 6.8m² en 4.7m²).

2e Verdieping: vliering.Overige informatie:

- Bouwjaar: 1935, uitgebouwd in 2009 door professionele aannemer;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie (aanbouw);

- 75% van de woning is voorzien van kunststof (aanbouw, oorspronkelijke woning, windveren en boeien);

- Verwarmd middels CV (Nefit Proline, bouwjaar ca. 2012, eigendom);

- De keuken is voorzien van: (inductie)kookplaat, afzuiging, vaatwasser en koelkast;

- Achter de woning bevinden zich een vrijstaande houten schuur van ca. 15m² met daaraan vast een houten overkapping van ca. 16m² van waaruit u heerlijk uit kunt kijken naar de diepe tuin.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op 24 februari) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinformatie:

Ter Apelkanaal is een dorp gelegen aan het gelijknamige kanaal tussen de dorpen Ter Apel en Musselkanaal alwaar u een breed scala aan voorzieningen vindt. Het heeft ca. 1.100 inwoners en in het dorp bevindt zich een openbare basisschool. Grotere plaatsen als Emmen en Groningen zijn prima bereikbaar vanwege de aansluiting op de provinciale weg N366.