verkochtGASSELTE
Houtvester Jansenweg 2 a 6

€ 160.000,- k.k.


Gasselte - Houtvester Jansenweg 2 a 6

Vraagprijs: € 160.000,- k.k.Aan de rand van het bungalowpark de Kremmer en grenzend aan het naburige landgoed Jahomi gelegen vrijstaande recreatiewoning met vrijstaande houten schuur. Het geheel is gelegen op 1.265m² erfpachtgrond. De erfpacht kost ca. 850,- per jaar en loopt tot en met 31 december 2032; vervolgens zal het recht altoosdurend per jaar verlengd worden.Indeling:

Begane grond (geheel voorzien van tegelvloeren): hal, toilet met fonteintje, badkamer met hoekbad en wastafel, slaapkamer (ca. 8,4m²), slaapkamer (ca. 7m²), woonkamer (ca. 28,8m²) met open keuken met apparatuur voorzien van apparatuur (o.a. v.v. gaskookplaat, afzuigkap en koeler), achterhal (ca. 6,3m², tezamen ca. 8m²) met cv-ruimte en toegang tot de cv-kast (ca. 1,6m²), slaapkamer (ca. 5,8m²).Handig om te weten:

- CV-verwarmd;

- Geheel voorzien van isolatieglas en van dak- en gevelisolatie;

- aanbouw is in 2003 gerealiseerd;

- pomp van de riolering is zowel voor het naastgelegen landgoed als voor de naastgelegen bungalow aangelegd.Landgoed Jahomi:

Deze recreatiewoning grenst aan het naburige Landgoed Jahomi en kan tevens uitstekend worden gebruikt als gastenverblijf of als kangoeroewoning. Meer informatie over het landgoed treft u eveneens op Funda onder het adres: Gasselte - Houtvester Jansenweg 6.Geschiedenis:

Wat dit landgoed uniek maakt is de rijke geschiedenis van de locatie. De ijstijden hebben het landschap gevormd en een grote schat aan talrijke stenen over het landgoed verspreid. Zo sloegen de rendierjagers er ooit hun kamp op en werd er ten tijde van de trechterbekercultuur op het landgoed een heuse grafheuvel aangelegd. De bewoners van het gebied hebben door de eeuwen heen door het gebruik van wagens en/of koetsen een heuse karrenspoor achtergelaten, welke vandaag de dag nog steeds waarneembaar is.Omgevingsinformatie:

Gasselte heeft een zeer fraaie centrale ligging midden op de Hondsrug tussen Gieten en Borger op het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

De bosrijke omgeving biedt een breed scala aan wandel- en fietsmogelijkheden in de diverse natuurgebieden. Tevens is een 18-holes golfbaan op korte afstand gelegen.

Verder heeft Gasselte diverse voorzieningen, o.a. bakker, basisschool, sportaccommodaties en diverse restaurants. Ook is Gasselte uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen, Assen en Stadskanaal.