verkochtBUINERVEEN
Zuidonder 4

€ 395.000,- k.k.


Buinerveen – Zuidonder 4

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.Royaal wonen in een zo goed als nieuw huis met prachtig landelijk uitzicht? Is dit wat u zoekt? Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u van de rust, ruimte, het wooncomfort en de praktische ruimte in de bijgebouwen die dit geheel u te bieden heeft!De woning (2008 gebouwd en vanaf 2012 bewoond) is gelegen op een fraaie hoekkavel in een kleinschalige nieuwbouwomgeving. Deze nieuwbouwomgeving is gelegen achter een landelijke lintbebouwing, hierdoor biedt het huis u verschillende aangezichten (dorp, tuin, landelijke omgeving en nieuwbouwomgeving).

Het huis is door de toepassing van vloerverwarming geschikt voor nieuwe energiebronnen zoals een warmtepomp.

Verder is het huis voorbereid op levensloopbestendig wonen door de aanbouw van de woonkamer, welke eenvoudig is om te bouwen tot slaap- en badkamer. De carport is aan het huis gebouwd en is hoog genoeg voor een bestelbus (hoogte 2.35m.). Achter het huis is een royale houten schuur gesitueerd.Indeling:

Begane grond (voorzien van vloerverwarming met leistenen vloer): hal (ca. 10m²) met trapopgang, toilet, L-vormige woonkamer (ca. 81m²) met tuindeuren en open keuken voorzien van apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, combioven, vaatwasser en koeler), royale bijkeuken (ca. 22m²) met tuindeur en voorentree voorzien van extra keukenopstelling.

1e verdieping: overloop (ca. 10m²) met cv-kast (ca. 2m²), 5 slaapkamers (respectievelijk ca. 10m², 10m², 13,5m², 11m² en 19m²), royale badkamer (ca. 7m²) met douche, wandcloset en wastafel.

2e verdieping (via vlizotrap bereikbaar naar 2 gescheiden zolders): 16m² (hoogte 2,20m) en 8m² (hoogte 1,74m).Handig om te weten:

- Centraal verwarmd middels vloerverwarming;

- Er is eenvoudig een slaapkamer van ca. 22m² af te scheiden van de woonkamer, een extra badkamer is te realiseren in de aangrenzende bijkeuken;

- De tuin biedt u altijd een zonne- of schaduwplek;

- Carport (lengte 6,11m en breedte 3,30m) is hoog genoeg voor een bestelbus (2.10m. hoog);

- De houten schuur (ca. 30m²) biedt veel bergruimte en is voorzien hoge deuren (ca. 2,70m hoog).

Omgevingsinformatie:

Het nieuwbouwplan “Zuidonder” is gelegen op de kruising van de Hoofdstraat en de Zuiderstraat en sluit perfect aan op de kenmerkende lintbebouwing. Op het plan Zuidonder woont u in alle rust met prachtige vergezichten over de glooiingen van het Drentse Landschap. De dagelijkse voorzieningen treft u op korte afstand in het nabijgelegen Borger en Nieuw-Buinen.

In de nabije omgeving van de woning vindt u een rijk sport- en verenigingsleven, een dorpshuis en een basisschool.De plaats Buinerveen grenst aan de Hondsrug, een mooie prachtige bosrijke omgeving. De plaats Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen is gelegen op ca. 6km afstand. Daarnaast is het Oost-Groningse Stadskanaal op ca. 8km gelegen met uitgebreide voorzieningen (o.a. overdekt winkelcentrum, ziekenhuis, theater en bioscoop).

In de nabije omgeving van de woning vindt u een basissch(o)ol(en).