verkochtGIETEN
Eexterweg 19

€ 295.000,- k.k.


Gieten – Eexterweg 19

Vraagprijs: € 295.000,- k.k.Op zoek naar een prachtig ruim penthouse (ca. 126m²) met garagebox (ca. 19m²), in het centrum van Gieten gelegen met glas en balkons rondom en genoeg bergruimte op een riante zolder. Kom dan een kijkje nemen bij deze woning!Rustig in het centrum van Gieten gelegen een ruim PENTHOUSE op de tweede woonlaag en tevens bovenste verdieping van het gebouw gelegen. Het huis is vol op de zon georiënteerd met veel glas en balkons rondom, berging in het souterrain en een royale zolder (ca. 55m²) boven het penthouse, welke via een schuiftrap bereikbaar is. Vanuit het penthouse heeft u zicht op de groene brink van Gieten en andere omliggende gebouwen. De woonkamer heeft daglichttoetreding en is vol op de zon georiënteerd.Indeling:

Onderverdieping: privé-berging (ca. 8,9m²) in het souterrain.

Begane grond gebouw: hal/entree met trap- en liftopgang en neergang.

2e verdieping (begane grond penthouse): hal (ca. 5m²) met meterkast, toilet (ca. 1,8m²) met fonteintje, woonkamer (ca. 62,5m²) met toegang tot 2 balkons (ca. 13m²), open keuken voorzien van natuurstenen blad en apparatuur (o.a. voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koeler en vriezer), bijkeuken (ca. 2m²) met witgoedaansluitingen, tussenhal (ca. 3,2m²) met luik naar de verdieping, slaapkamer (ca. 16,2m²) met balkondeur, balkon (ca. 10,5m²), slaapkamer (ca. 16,7m²) met wastafel en balkon (ca. 3,2m²), badkamer (ca. 6m²) met douchecabine, toilet en wastafelmeubel.

3e verdieping (1e verdieping penthouse, via schuiftrap bereikbaar): zolderruimte (ca. 55m², hoogte 2,05 meter, beperkt daglicht).Handig om te weten:

- bouwjaar 1989;

- verwarmd middels HR combi ketel (2014, gelijktijdig zijn ook de verwarmingsbuizen en radiatoren vernieuwd);

- bijdrage VvE: € 292,50 per maand;

- prachtig ruim penthouse in het centrum van Gieten gelegen;

- glas en balkons rondom;

- royale zolder (heel bijzonder bij een penthouse);Omgevingsinformatie:

Vanuit het penthouse zijn alle centrumvoorzieningen direct bereikbaar. De omgeving is rustiger geworden doordat het bustransferium verplaatst is.

Gieten (ca. 5200 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterij, slagerij en slijterij, maar ook landelijke ketens als Jumbo, Lidl, Hema, Action en Multimate ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Gieten o.a. een sportschool, een openbare sportaccommodatie ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Assen en Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Stadskanaal en Groningen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Assen, Stadskanaal en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen 20 minuten tot een half uur per auto.