koopMUSSEL
Lindenlaan 1

€ 275.000,- k.k.


Mussel - Lindenlaan 1

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.In rustige woonomgeving van het dorp Mussel gelegen royale vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage en vrijstaande houten schuur. Deze in 1997 gebouwde woning is netjes onderhouden, beschikt over 5 slaapkamers en wordt omringd door een nette tuin. De achtertuin is op het zuidoosten georiënteerd en de totale perceelsgrootte bedraagt 540m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet, ruime woonkamer (ca. 45.7m²) met open keuken (ca. 6m²), bijkeuken/berging met achterentree en binnendoor naar de garage (ca. 20.5m²).

1e verdieping: overloop, badkamer (ca. 5.4m²) licht betegeld met wastafel, douchehoek en wandcloset, 5 slaapkamers (resp. ca. 15.4m², 13.7m², 6.5m², 4.4m² en 12.7m²), waarvan één een doorloop heeft naar de slaapkamer boven de garage.

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolderberging.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1997;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede dubbele beglazing;

- De garage is eveneens voorzien van gevelisolatie;

- In 2016 is de woning nog geschilderd;

- Verwarmd middels CV, type Nefit HR, bouwjaar 1997;

- Centraal gelegen in het dorp Mussel.

Omgevingsinformatie:

Mussel is een klein dorp met ca. 1000 inwoners. De omgeving kenmerkt zich als een mooie vrije, vrije landelijke omgeving met prachtige vergezichten over de landerijen. In het dorp zelf is een supermarkt aanwezig en voor verdere dagelijkse benodigdheden liggen plaatsen als Musselkanaal en Stadskanaal op slechts een paar autominuten afstand.