Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom kiezen voor Wim Stuursma Makelaardij?

Hoe weet u zeker dat u goed zit bij Wim? Sinds 2001 is het makelaarsvak een vrij beroep geworden. Iedereen mag zich makelaar noemen. Kijk dus goed uit wie u in de arm neemt! Als u kiest voor een gecertificeerd makelaar-taxateur zoals Wim, dan weet u 100% zeker dat u deskundig begeleid wordt door iemand die zijn diploma’s heeft gehaald, is aangesloten bij een brancheorganisatie en geregistreerd staat in het kwaliteitsregister van VastgoedCert.

Wim Stuursma en Mark van Klinken zijn beiden beëdigd makelaar-taxateur, staan ingeschreven in VastgoedCert en zijn bovendien lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is de bekendste en grootste makelaarsvereniging die toeziet op de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar leden. Onze NVM-makelaars zijn deskundig, betrouwbaar en altijd volledig up-to-date. Ook onze medewerkers binnendienst zijn ervaren en goed opgeleid.

Wat zijn de voordelen van een NVM-makelaar?

1. Deskundigheid
  • Een NVM-makelaar is goed opgeleid, kent de markt en is verplicht om jaarlijks bijscholingscursussen te volgen.
  • Een NVM-makelaar adviseert over alle aspecten van aan- of verkoop. Hij heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.
  • Een NVM-makelaar beschikt over een enorme NVM-database met informatie. Daardoor kan hij uitstekend advies geven en onderbouwen.

2. Betrouwbaarheid
  • Een NVM-makelaar gedraagt zich volgens de NVM Erecode. Hij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen.
  • Een NVM-makelaar behartigt de belangen van zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.

3. Zekerheid
  • Een NVM-makelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in uw belang.
  • Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.


4. Prominente plek op Funda!
In de woningzoektocht speelt het internet en met name Funda een hele belangrijke rol. Het aanbod van NVM-makelaars krijgt op Funda de beste en hoogste ranking. Daarnaast kan de NVM-makelaar gebruikmaken van extra presentatiemogelijkheden, waardoor uw woning optimaal in de spotlights staat.

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame