koopEES
Dorpsstraat 24

€ 450.000,- k.k.


Ees, Dorpsstraat 24

Vraagprijs: € 450.000,- k.k.


Goed onderhouden vrijstaand bedrijfspand (ca. 675m², grotendeels recent gerealiseerd 2001) thans in gebruik als autobedrijf) voorzien van werkplaats, magazijn en kantoorruimten met aangebouwde woning en 2 vrijstaande houten schuren (ca. 70m²).

Het geheel is gelegen op een perceel van 2.318 m² en is gelegen in het Drentse zanddorp Ees nabij Borger.


Indeling bedrijfsruimte (totaal ca. 675m²):


Tussenhal met tegelvloer (verbinding woonhuis-bedrijfsgedeelte), kantoorruimte (ca. 50m²), magazijn, toiletruimte met toilet en urinoir, tussenhal met wastafel, doorgang naar nieuwbouw, kantoorruimte, werkplaats (ca. 415m²) voorzien van 2 overheaddeuren, roldeur en aparte toegangsdeur, milieuhok/technische ruimte met oliereservoir en compressor, wasplaats (met goedgekeurde slipopvangplaats), een gedeelte van de werkplaats is v.v. een verdieping ca. 110 m²) welke in gebruik is als magazijn.


Indeling woonhuis:


Begane grond: 

Entree/hal met trapopgang, toiletruimte met fonteintje, badkamer met douchehoek en wastafelmeubel, slaapkamer, woonkamer met laminaatvloer, woonkeuken met L-vormige inbouwkeuken v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken/achterentree, slaapkamer en tussenhal naar bedrijfsruimte.


Verdieping: 

Overloop met vaste kasten en bergruimte in knieschotten en 2 slaapkamers.


2e verdieping:

Zolderruimte.


Extra informatie:

Bouwperiode woonhuis ca. 1938, bouwjaar nieuwe bedrijfsruimte ca. 2001;

Het object is voorzien van 2 elektrische overheaddeuren, heater, CV-installatie, een 4-kolomsbrug en drie 2-kolomsbruggen;

Veel bergruimte in en rond het woongedeelte;

Het ruime erf is voorzien van verhard buitenterrein en voldoende parkeerplaatsen 

De tuin beschikt over een privé gedeelte met tuinhuis;

Het geheel is keurig onderhouden en wordt netjes gebruikt;


Omgevingsinformatie:

Ees is een gezellig zanddorpje gelegen tussen Borger en Exloo direct gelegen aan de Staatsbossen. De gezelligheid wordt mede gecreëerd door de ligging nabij een recreatiepark met veel voorzieningen en een golfbaan. Ees beschikt over een basisschool (Dalton) en een uitstekende horecavoorziening, de Staatsbossen liggen op zeer korte afstand van dit object. Borger met uitgebreide voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden en uitstekende en snelle busverbindingen met zowel Emmen, Assen als Groningen ligt op ca. 2,5 km.