verkochtGASSELTERNIJVEENSCHEMOND
Noordzijde 257

€ 269.000,- k.k.


Gasselternijveenschemond – Noordzijde 257

Vraagprijs: € 269.000,- k.k.Bent u op zoek naar ruimte, rust en veel tuinbeleving? Dan is dit vrijstaande woonhuis met vrijstaande schuur en overkapping gelegen in een landelijke bosrijke omgeving iets voor u!

Deze degelijk gebouwde en goed onderhouden woning met een slaapkamer en mogelijkheid tot het creëren van een badkamer op de begane grond is gelegen op een ruime kavel van 1410m² eigen grond.Achter de woning is een diepe tuin gelegen welke is ingericht als fraai bosperceel die diverse mogelijkheden biedt.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje, slaapkamer (ca. 9,2m²), royale woonkamer voorzien van eiken parketvloer met open keuken (ca. 44,4m²) voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en vaatwasser), vanuit de keuken is er middels openslaande deuren toegang tot de tuin, bijkeuken met witgoedaansluitingen (ca. 8,7m²).

1e Verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers (resp. ca. 14m², 8,6m² en 8,6m²), badkamer (ca. 4,1m²) voorzien van douche, bad, wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.Handig om te weten:

- Bouwjaar ca. 1992;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- Rondom voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Vaillant, bouwjaar ca. 2011);

- De woning beschikt over een royale schuur/garage van 9,70m x 5m.

- Ligging in een rustige woonomgeving met een diepe tuin.Omgevingsinfo:

Gasselternijveenschemond is een klein dorp met ca. 750 inwoners. Het ontstaan is vooral te danken aan het zijkanaal dat werd gegraven tussen Stadskanaal en Gasselternijveen, voor de afwatering en het vervoer van veen. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u prima terecht in Stadskanaal. Dit is op ca. 5 autominuten gelegen. Hier treft u ook het voortgezet onderwijs aan. Middels het openbaar vervoer zijn plaatsen als Assen en Groningen ook prima te bereiken, opstapplaatsen zijn gelegen op ca. 1km van de woning. Op loopafstand van de woning treft u het Bakkersbos (Het Drentse Landschap) aan. Dit bos strekt zich uit over de lengte van het dorp en is gesitueerd tussen het dorpslint en de provinciale weg. Hier kan men prima wandelen over de diverse paden en genieten van een grote diversiteit aan flora en fauna.

Ten noorden van de provinciale weg ligt de oude spoorbaan met parallel daaraan gelegen het Boerenbos van ca. 250 hectare natuurgebied.