verkochtNIEUW-BUINEN
Zuiderdiep 10

€ 335.000,- k.k.


Nieuw-Buinen - Zuiderdiep 10

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.Dierenliefhebbers opgelet! Een sfeervolle woonboerderij met ca. 4400m² eigen grond, uw kans om uw dierenhobby bij huis uit te oefenen. Kom een kijkje nemen en verbaas u over de ruimte in en rond deze boerderij.Vrijstaande sfeervolle boerderij, welke grotendeels verbouwd is met behoud van authentieke elementen gelegen aan de rand van het buitengebied van Nieuw-Buinen. Het woongedeelte beschikt over 4 slaapkamers op de verdieping met een recent gerealiseerde badkamer, verder kan het huidige kinderverblijf ook prima ingericht worden als slaapkamer. In de grote deel (ca. 400m²) is aan de voorzijde een winkel ingericht.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 7.6m², hoogte 1,64m).

Begane grond: hal (ca. 11.7m²), woonkamer en suite (ca. 45.2m²) met vaste kast (ca. 1.2m²), prachtige plafonds en originele schouw, woonkeuken (ca. 26m²) met moderne keukeninrichting in oude sfeer (houten blauw gekleurd) voorzien van apparatuur (o.a. 5-pits gaskookstel met warmhoudplaat, oven en grill), 2e keuken (ca. 17.8m²) in gebruik als kinderopvang met tv-hoek (ca. 2.8m², voormalige bedstee), tussenhal, toilet, achterhal/bijkeuken (ca. 6.6m²) met vaste kastruimte (ca. 3.2m²), eenvoudige doucheruimte met wastafel en douche, achterhal (ca. 9.7m²).

Verdieping 1: overloop (ca. 1.8m²), slaapkamer (ca. 5.8m²) met dakkapel, slaapkamer (ca. 5.7m²) met dakkapel.

Verdieping 2 (via de centrale hal bereikbaar, ca. 49m²): overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 22.5m² en 15.4m²), badkamer (ca. 5m²) met douche (stortdouche), wastafelmeubel met kom en 2e toilet.Handig om te weten:

- landelijk uitzicht aan de achterzijde, waarbij regelmatig reeën te zien zijn;

- veel privacy in en rond de boerderij;

- natuurtuin met volop ruimte voor een dierenhobby;

- grote ruimten in het huis;

- prachtige sfeervolle woonkamer en suite;

- sfeervolle woonkeuken;

- verdieping op het voorhuis is modern en in stijl van de boerderij gerealiseerd;

- winkelruimte in zeer royale deel;

- de woning wordt aangeboden met ca. 4400m² eigen grond. Indien gewenst is nog ca. 16950m² extra grond bij te kopen à € 5,- per m².Omgevingsinfo:

De boerderij is gelegen nabij het kenmerkende Hondsruglandschap met veel glooiingen, bos en heide.

Borger is op ca. 5km gelegen met uitgebreide voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden.