verkochtBORGER
Torenes 70

€ 225.000,- k.k.


Borger - Torenes 70

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Vrijstaand wonen, centraal gelegen en recht tegenover de winkelvoorzieningen en niet bang om zelf "de handen uit de mouwen te steken"? Dan is dit uw kans!Indeling:

Begane grond: hal (ca. 9m²) met garderobenis en trapopgang, toilet met fonteintje, woonkamer (ca 24m²) met parketvloer, woonkeuken (ca. 12m²) voorzien van eenvoudige keukeninrichting met gaskookplaat, bijkeuken (ca. 6m²) met inloopkast en vaste kast, berging (ca. 8.5m²).

1e Verdieping: overloop (ca. 5m²), slaapkamer (ca. 6.7m²), doucheruimte (ca. 3.3m²) met douche, wastafel en toilet, slaapkamer (ca. 13m²) met 2 vaste kasten, slaapkamer (ca. 10m²), slaapkamer (ca. 6.5m²) met deur naar plat dak.

2e Verdieping (via losse trap bereikbaar): zolderberging.Handig om te weten:

- verwarming middels gaskachels;

- deels voorzien van isolatieglas;

- Gelegen aan de rand van de wijk met direct uitzicht op het winkelcentrum van Borger;

- Rond de woning ligt een mooie tuin, aangevuld met veel gemeentegroen;

- De woning is zeer geschikt als gezinswoning en heeft 4 slaapkamers op de verdieping.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.