koopALTEVEER
Alteveersterweg 32

€ 425.000,- k.k.


Alteveer – Alteveersterweg 32

BIEDEN VANAF: € 425.000,- k.k.Op zoek naar ruimte (13.511m² eigen grond) en vrijheid, een fijne plek voor een dierenhobby, om uw kinderen te laten opgroeien of een B&B te runnen?Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Vrij en landelijk gelegen op maar liefst 13.511m² eigen grond en toch dicht bij de voorzieningen van Stadskanaal een royale, grotendeels gerenoveerde en gemoderniseerde vrijstaande woonboerderij met inpandige deelruimte (ca. 255m²). Het geheel is ruim bemeten en beschikt o.a. over 7 ruime slaapkamers en is voorzien van modern wooncomfort.

De boerderij is voorbereid op de energietransitie doordat er 42 zonnepanelen zijn gelegd welke een productiecapaciteit hebben van ca. 10.000 kwh per jaar. Verder wordt de woning verwarmd door een houtgestookte CV-installatie, welke een backup heeft via een gasgestookte CV-combiketel.Indeling:

begane grond: hal (ca. 9m²), ontvangstruimte/kantoor (ca. 13,7m²), eetkamer (ca. 21,9m²) v.v. van airco welke zowel verkoeling als verwarming biedt, woonkeuken (ca. 13,2m²) met complete inbouwkeuken voorzien van apparatuur (o.a. voorzien van Boretti gaskookstel met ovens, afzuigkap, koeler, magnetron en vaatwasser), bijkeuken (ca. 14,2m²) met bergkast (ca. 1,2m²), voormalige douche in gebruik als wasruimte (ca. 2,5m²), inpandige berging (ca. 13,6m²), woonkamer (ca. 25m²), dwarsgang (ca. 6,1m²), slaapkamer (ca. 13,1m²), royale badkamer (ca. 12m²) met wandcloset, douchecabine, ligbad en dubbele wastafel, boudoirgedeelte met 4-deurs wandkast, de deelruimte (ca. 255m²) met finse sauna en zadelkamer (ca. 7,9m²) met 5 paardenboxen.

Verdieping: overloop (ca. 24m²), slaapkamer (ca. 6,5m²), tussenhal (ca. 1,5m²), slaapkamer (ca. 25,2m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 27,8m²), slaapvide (ca. 14,7m²), slaapkamer (ca. 18,2m²), slaapkamer (ca. 26,3m²), badkamer (ca. 8,9m²) met stoomcabine, toilet, urinoir, wastafelmeubel en infraroodsauna, slaapkamer (ca. 26,1m²).Handig om te weten:

- CV-verwarmd (HR combiketel Remeha Avanta bouwjaar 2019);

- Houtgestookte CV-installatie, voorzien ook in de warm water voorziening;

- 42 zonnepanelen zijn gelegd welke een productiecapaciteit hebben van ca. 10.000 kwh per jaar;

- Er is grotendeels vloerverwarming onder de tegelvloeren op de begane grond;

- 2 badkamers en 7 slaapkamers, waarvan 1 badkamer en 1 slaapkamer op de begane grond;

- De deel beschikt over 5 paardenboxen;

- In 2002 is dak aan de noordkant vernieuwd;

- De woning ligt op ca. 5 km van het centrum van Stadskanaal;

- Houten schuur (ca. 11,9m²);

- Naast de infraroodsauna in de 2e badkamer treft u in de deelruimte nog een Finse sauna en buiten naast de boerderij nog een heerlijke hottub.De boerderij is medio juli 2019 door de provincie Groningen aangemerkt als Karakteristiek pand. U kunt als toekomstige eigenaar voor het restaureren, verduurzamen en herstemmen van de boerderij gebruik maken van een lening bij het restauratiefonds. Deze lening kent een maximum van € 200.000,- tegen een lage rente van min. 1,5%, met een looptijd van 30 jaar vast.Omgevingsinformatie:

Alteveer is een streekdorp in de gemeente Stadskanaal en voor een klein deel in de gemeente Pekela. Het dorp heeft ongeveer 1.300 inwoners en ligt tussen Onstwedde en Nieuwe Pekela en wordt ook wel 'de Poort van Westerwolde' genoemd. Alteveer beschikt over een dorpshuis, sporthal, peuterspeelzaal en basisschool. Verder kent het dorp diverse sportverenigingen (o.a. volleybal, voetbal, gymnastiek en een ijsvereniging). Alteveer is gunstig gelegen ten opzichte van de grotere plaatsen als Veendam, Winschoten en Stadskanaal. Allen zijn binnen ca. 15 minuten per auto te bereiken.