koopBORGER
Torenes 32

€ 175.000,- k.k.


Borger – Torenes 32

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.Verhuizen zonder klussen met slapen en baden beneden en de dagelijkse voorzieningen op loopafstand!Aan de rand van het centrum gelegen, keurig verzorgde halfvrijstaande semi-bungalow met aangebouwde bijkeuken/berging en ruime vrijstaande houten garage. Het geheel is gelegen op een perceel van 249m² eigen grond, in een autoluwe woonomgeving waar enkel bestemmingsverkeer komt.Begane grond: entree/hal met meterkast (ca. 7.5m²), woonkamer (ca. 26.8m²) voorzien van moderne laminaatvloer, slaapkamer (ca. 11.6m²) met vaste kasten, badkamer (ca. 3m²) v.v. douche, wastafel, toilet en designradiator, vanuit de hal is er toegang tot de keuken (ca. 8m²) voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast), bijkeuken/berging (ca. 7.9m²) met achterentree, witgoedaansluitingen en CV-ketel.

1e Verdieping (middels vaste trap bereikbaar): overloop (welke tevens is in te richten als slaapkamer) met bergruimte in de knieschotten (ca. 5.7m²), slaapkamer (ca. 5.6m²).Extra informatie:

- Bouwjaar 1969;

- Nagenoeg geheel voorzien isolerende beglazing;

- Levensloopbestendig door slapen en baden op de begane grond;

- Verwarmd middels centrale verwarming (HR combiketel bj. 2013);

- De woning is in 2016 van binnen geschilderd en voorzien van een moderne laminaatvloer;

- Het geheel is te betrekken zonder klussen;

- Buiten bevindt zich een vrijstaande houten garage (ca. 24m²) welke is voorzien van elektra en een elektrisch bedienbare sectionaaldeur.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Boni, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.