verkochtWESTDORP
Brink 13

€ 325.000,- k.k.


Westdorp - Brink 13

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Op zoek naar een royale schuur en een ruim woonhuis met slaap- en badkamer op de begane grond in een mooi zanddorp?In het hart van het authentieke Drentse Westdorp staat deze ruime, vrijstaande woning welke beschikt over een schitterend uitzicht over de aangrenzende open velden en tevens een prachtige ligging kent aan de brink met daarop één van de vele Drentse hunebedden. Deze unieke ligging geeft u de ultieme vrijheidsbeleving, echter ligt Borger met haar vele voorzieningen op slechts 3 kilometer afstand! De woning is o.a. voorzien van slaap- en badkamer op de begane grond. Het bijgebouw is een ruime stenen schuur (ca. 63m²) verdeeld in een garagegedeelte en schuurgedeelte (handig voor caravanstalling).In 2008 is er een tuingerichte woonkamer met open keuken gecreëerd om het uitzicht op het omliggende landschap nog beter te benutten, rond deze tijd is de woning ook voorzien van een nieuwe badkamer op de begane grond en zijn nagenoeg alle kozijnen voorzien van kunststof.

In 2010 is de woning voorzien van dakisolatie (door middel van renovatie isolatieplaten) en zijn zowel de woning als de vrijstaande schuur gedekt met geglazuurde pannen.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 10,5m²), toilet, slaapkamer (ca. 12m²), L-vormige woonkamer (ca. 39m²), tuingerichte woonkeuken (ca. 31m²) met een moderne complete inbouwkeuken voorzien van hardstenen blad en inbouwapparatuur (o.a vaatwasser, combioven, inductiekookplaat, afzuigkap en koeler), bijkeuken (ca. 6m²) met witgoedaansluitingen, moderne badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en wandcloset.

Verdieping: overloop (ca. 2m²), slaapkamer (ca. 13m²) met 4-deurs schuifwandkast, slaap-/hobbykamer (ca. 22m²) met wasruimte (ca. 3,5m²) voorzien van wastafel en berging (ca. 7m²), slaapkamer (ca. 10,5m²) met vaste kastruimte, slaapkamer (ca. 11m²).Handig om te weten:

- Onderhoudsarm door onder andere de toepassing van kunststofkozijnen;

- Achterhuis is voorzien van vloerverwarming (gedeelte welke met tegelvoer afgedekt is);

- CV is voorzien van 2 thermostaten (Nefit Topline, HRC 30, CW 5, combiketel, bouwjaar 2008);

- Dak is voorzien van isolatie met recent gelegde geglazuurde pannen;

- Muurisolatie in het in 2008 gerealiseerde woongedeelte;

- Garagegedeelte van de schuur is voorzien van elektrische deur;

- Schuur aan de zijkant is ontsloten met roldeur (geschikt voor caravanstalling);

- Bouwjaar 1935, voorzijde later aangebouwd (toenmalige winkel).Omgevingsinformatie:

Westdorp is een rustgevend dorpje in de gemeente Borger-Odoorn, Het bestaat uit vrijstaande woningen, veelal boerderijen, waardoor het dorp een landelijke sfeer uitademt. Westdorp is op circa 3 kilometer gelegen van Borger met uitgebreide voorzieningen. Emmen ligt op ca. 17 kilometer afstand. Langs Westdorp stroomt het kanaal Buinen-Schoonoord. Dit kanaal wordt overspannen door een oude ophaalbrug in de Schoonloërstraat. Daarnaast heeft Westdorp een rijke historie en is het omgeven door een prachtige natuur met bossen en weilanden.