verkochtSTADSKANAAL
Bakboord 63

€ 225.000,- k.k.


Stadskanaal – Bakboord 63

BIEDEN VANAF: € 225.000,- k.k.Op fraaie royale hoekkavel gelegen in de gewilde woonwijk "Waterland", een goed onderhouden, half vrijstaande woning met de mogelijkheid voor een slaapkamer op de begane grond (badkamer al aanwezig), aangebouwde bijkeuken en inpandig bereikbare ruime L-vormige garage/berging. Het geheel is gelegen op 423m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 8m²) met trapopgang, woonkamer (ca. 32,9m²), woonkeuken (ca. 21,5m²) met schuifpui en inbouwkeuken voorzien van apparatuur (o.a. voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koeler), doucheruimte (ca. 3,4m²) met douche en wastafel, toilet met wandcloset en fonteintje, bijkeuken (ca. 5m²) met tegelvloer en tuindeur, L-vormige garage/berging (ca. 27,5m²) met tuindeur.

1e verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 22,5m²) met frans balkon, L-vormige slaapkamer (ca. 16,6m²), badkamer (ca. 6,9m²) met douche, ligbad, wastafel en wandcloset.

2e verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderruimte over de gehele woning (hoogte ca. 1,58m).Handig om te weten:

- Bouwjaar 2000;

- CV verwarmd via radiatoren (HR combiketel bouwjaar 2000);

- Geheel geïsoleerd en geheel voorzien van isolatieglas;

- Afwijkende indeling met een aparte woonkamer en een aparte tuingerichte woonkeuken;

- Een deel van de woonkeuken zou prima als slaapkamer afgescheiden kunnen worden;

- Op de verdieping kan de grootste slaapkamer eventueel opgedeeld worden om een 3e slaapkamer te creëren.

- Er zijn 2 badkamers in het huis zowel op de begane grond als op de verdieping;

- Er is veel bergruimte door o.a. de aanbouw van een bijkeuken en een extra ruime garage, verder is er een zolder over het gehele woonhuis.

- Door de fraaie hoekligging is er naast de garage ruimte voor een carport of caravan-/camperstalling;

- de woning is gelegen in een fijne woonomgeving met veel groen en waterpartijen en dicht bij de centrumvoorzieningen;Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen in de wijk “Waterland”, het laatste uitbreidingsplan van Stadskanaal. De wijk kenmerkt zich door de diverse typen woningen en het water wat door het plan stroomt en waarover fraaie bruggetjes zijn aangelegd. In de zomer biedt dit vele mogelijkheden, u kunt er onder meer vissen en varen; zelfs het “Stadskanaal” is per boot bereikbaar. Aan de kindvriendelijkheid van de wijk is ook gedacht: er zijn meerdere speelplaatsen gerealiseerd. De wijk grenst inmiddels aan een heus recent gecreëerd recreatiegebied bestaande uit een jonge bosachtige omgeving met fiets- en looppaden.

De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel lagere basis als voortgezet onderwijs, wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.