koopGIETEN
Rondkamp 0 ong

€ 39.950,- vrij op naam


Gieten - BloemakkersVanwege het succesvolle verloop van de realisatie van bedrijfsunits op bedrijventerrein aan de Strengen in Borger, starten wij nu met de verkoop van bedrijfsunits welke gerealiseerd gaan worden op het bedrijventerrein 'Bloemakkers' te Gieten.Koopsom units 50 m² v.a. : € 39.950,- v.o.n.

Koopsom units 100 m² v.a. : € 77.950,- v.o.n.Op het bedrijventerrein ‘Bloemakkers’ realiseert De Marne Vastgoed bedrijfsverzamelgebouw 'Bloemakkers’, 12 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 50m² tot circa 200m².*De bouwvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken:

- lichte industriefunctie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt).Het bedrijfsverzamelgebouw zal gerealiseerd worden in een gesloten vorm waarbij de units ruggelings aan elkaar worden gebouwd. Hierdoor bestaat er de mogelijkheid de units te schakelen. De units hebben een minimale

stramienmaat van 5,00 meter en zijn ca. 6,00 meter hoog, voorzien van een eigen entree, met een touw bedienbare roldeur, meterkast en een betonvloer.Het bedrijfsverzamelgebouw ‘Bloemakkers’ wordt gebouwd op op een royale kavel. Hierdoor beschikt u over genoeg rangeerruimte. Het perceel is goed bereikbaar vanaf alle toegangswegen van Gieten.* Variatie in unitoppervlakten is bespreekbaar.