verkocht onder voorbehoudPAPENVOORT
Papenvoort 3

€ 499.500,- k.k.


Papenvoort – Papenvoort 3

BIEDEN VANAF: € 499.500,- k.k.Op zoek naar rust en ruimte en een fijne woonplek met veel privacy? Gelegen op maar liefst 11.991m² eigen grond.Prettig van de weg af gelegen, vrijstaand landhuis met aangebouwde praktijkruimte via een corridor verbonden met de schuur, waarin onder andere een muziekkamer is gerealiseerd, welke ook prima als 2e woonkamer te gebruiken is. Door de grootte van de bijgebouwen is het geheel ook prima dubbel te bewonen en ideaal om te gebruiken voor de combinatie wonen en werken.

De tuin is fantastisch aangelegd met een fijn privégedeelte rond het huis en een prachtig ingericht park met bos en grote ven, inclusief roeiboot. Het geheel beschikt over meerdere fijne terrassen, waarvan één overdekt. U kunt hier zowel 's zomers als 's winters genieten van de rust en ruimte op uw eigen terrein.INDELING:

Begane grond woongedeelte:

hal (ca. 8m²) met tegelvloer en garderobekast, toilet met fonteintje, tussenhal (ca. 8,3m²) met trapopgang, L-vormige woonkamer (ca. 48,5m²) met eiken plankenvloer en tuindeur, slaapkamer (ca. 14,4m²) met aansluitend badkamer (licht betegeld, voorzien van ligbad, douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel), woonkeuken (ca. 14,4m²) met complete ingerichte inbouwkeuken (o.a. voorzien van: koeler, elektrische oven, vaatwasser en keramische kookplaat), bijkeuken (ca. 6,4m²) met witgoedaansluitingen en tuindeur.

Verdieping (voorzien van parketvloer): overloop (ca. 15m²) met vaste kastenwand, slaapkamer (ca. 15m²), slaapkamer (ca. 11,4m²) en badkamer (ca. 3,1m²) met toilet, wastafel en douchecabine.Praktijkruimte (binnendoor bereikbaar vanuit de hal van het woongedeelte):

hal (ca. 12,95m²) met tegelvloer, toilet met wastafel, wachtruimte (ca. 8m²), spreekkamer (ca. 16,2m²), spreekkamer (ca. 21,5m²), concertzaal (ca. lengte 14,3m bij breedte 4,55m = 65,25m²) met parketvloer en veel daglichttoetreding door het gebruik van dakramen, tussenhal (ca. 6m²), garage/berging (ca. 98,6m²).Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Handig om te weten:

- rust en ruimte zowel buiten als binnen, veel privacy;

- eigen zwemvijver;

- geschikt voor combinatie wonen, werken en recreatie;

- slapen en douchen op de begane grond;

- 2e badkamer en 2 slaapkamers op de verdieping;

- geheel wordt verwarmd middels centrale verwarming (Remeha HR combiketel, bouwjaar vermoedelijk 2009);

- royale schuur (ca. 99m²), welk praktisch te gebruiken is, maar na verbouwing geschikt als uitbreiding van de praktijk of als 2e woongedeelte;

- heuse concertzaal in de schuur gerealiseerd, ook prima te gebruiken als atelier of geschikt te maken voor dubbele bewoning;

- perceel grenst aan het bos van de gemeente;

- op het naastgelegen perceel wordt de varkensstal van voorheen vervangen voor een leuk woonhuis;

- in 1998 is de garage omgebouwd tot praktijkruimte;

- in 2008 is een royale muziekkamer (ca. 65m²) gerealiseerd in de garage/berging;

- in 2015 is er een wastafelmeubel geplaatst in de badkamer op de begane grond;

- bijgevoegde plattegrond is slechts indicatief.Omgevingsinfo:

Het object is gelegen in het midden van het gebied tussen Rolde en Borger. Dit gebiedt kenmerkt zich door een bosachtige omgeving, waaronder het bekende Boomkroonpad is gelegen. Door de ligging aan deze doorgaande weg bent u zo op de N33 die u snel naar Groningen, Assen of andere delen van het land brengt. Zowel Rolde als Borger bieden uitstekende voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden.