verkochtVALTHERMOND
Zuiderdiep 129

€ 250.000,- k.k.


Valthermond - Zuiderdiep 129

BIEDEN VANAF: € 250.000,- k.k.Landelijk in lintbebouwing gelegen vrijstaande herenboerderij met grote schuur (ca. 2.172m²), stalruimte (ca. 56m²) met verhard erf, ondergrond en weide. Het geheel is gelegen op ca. 8.660m²* eigen grond.Onderverdieping: kelder (ca. 11m²).

begane grond: hal (ca. 10,8m²) met trapopgang, slaapkamer (ca. 8m²), slaapkamer (ca. 7,5m²).

woonkamer (17,4m²) met authentieke schouw, woonkeuken (ca. 20m²) met eenvoudige keuken met vaste kast (ca. 4,2m²), achterhal (ca. 5,6m²), toilet met CV-ketel (Bosch HR combiketel, vermoedelijk 2008), eenvoudige doucheruimte (ca. 1,9m²) met wastafel en open douche, de deel, (ca. 185m²), afgescheiden stalruimte (ca. 13,2m²).

verdieping: overloop (9,7m²), slaapkamer (9,2m²) met deur naar berging (3,8m²), slaapkamer (11,7m²).Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Handig om te weten:

- de boerderij is in gebruik geweest als agrarisch object, de huidige bestemming is nog steeds agrarisch;

- de boerderij valt onder de zogenaamde VAB-regeling, waardoor er veel mogelijkheden zijn om het object te herbestemmen;

- het woongedeelte is eenvoudig en vraagt voor een moderne woonconsument een behoorlijke upgrading;* Het geheel wordt te koop aangeboden met een deel van perceel welke groot is circa 8.660m², de nieuwe erfgrens dient nog te worden vastgesteld en zal circa 5 meter achter de stal worden uitgezet.Omgevingsinformatie:

Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 5 km van dit object gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, dokter), Stadskanaal ligt op ca. 6 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbindingen.