te huurBORGER
Hoofdstraat 15 A

€ 16.000,- per jaar


Borger – Hoofdstraat 15a
Huurprijs: € 16.000,- excl. BTW per jaar

Te huur winkelruimte:
Op de hoek van de Hoofdstraat/Brinkstraat gelegen te huur halfvrijstaande winkelruimte (ca. 247m² begane grond) met naastgelegen opslagruimte (ca. 43m²) en verdieping (ca. 140m² winkelruimte).

Indeling:
Begane grond: zijgedeelte: winkelruimte (kinderkleding, ca. 51m²), tussenhal (ca. 4,1m²), opslagruimte (ca. 43m²), winkel: (ca. 191m²) met inpandig toilet.
Verdieping: ca. 140m² (verdeeld over een aantal splitlevels);
Buiten: ca. 6 meter bij 20 meter en een binnenplaats

Handig om te weten:
- Sfeervol geheel;
- Centraal verwarmd;
- Buitenterrein ca. 120m²;
- Servicekosten € 2.000,- per jaar.

Omgevingsinformatie:
Borger (ca. 4700 inwoners) is een levendig dorp en beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.
Winkelvoorzieningen:
Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.
Sportieve ontspanning:
Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.
Cultuur en uitgaan:
Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde Hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.