koopBORGER
Buinerstraat 11

€ 239.500,- k.k.


Borger – Buinerstraat 11

Vraagprijs: € 239.500,- k.k.B&B, gastenverblijf of werken aan huis?Op loopafstand van de voorzieningen van Borger gelegen staat deze vrijstaande jaren '30 woning met carport en multifunctioneel vrijstaand bijgebouw met daarin een garage/schuur en gastenverblijf. Het geheel staat op een perceel 574m² eigen grond en is te bereiken via een secundaire weg naast de Buinerstraat.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, eetkamer (ca. 10.6m²), aangrenzende keuken (ca. 8.2m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur, straatgerichte woonkamer (ca. 17.9m²) met open haard.

Vanuit de eetkamer voorts toegang tot de kelder (ca. 10.6m²), achterhal met (separaat) toilet, badkamer (ca. 8.4m²) met wastafelmeubel en douche-/badcombi, slaap-/hobbykamer (ca. 7.8m²).

1e verdieping: overloop met bergruimte, 2 slaapkamers (resp. ca. 10.7m² voorzijde en ca. 7.2m² achterzijde).Het gastenverblijf staat los van het woonhuis en beslaat ca. 26.5m² met daarin een woonkamer met keukenblok, badkamer met toilet en douchehoek.Voorts is er een garage/schuur bereikbaar van ca. 26.2m² met geïsoleerde sectionaaldeur.Extra informatie:

- Bouwjaar 1938 (conform BAG-viewer);

- In de woonoppervlakte van 113m² is het gastenverblijf inbegrepen;

- Medio 1979 is de garage gebouwd, welke is voorzien van een handige smeerkelder;

- Medio '95/'96 is de aanbouw gerealiseerd en vrij recent is het terras geplaatst;

- Voorzien van dak- en vloerisolatie, tevens is de aanbouw voorzien van dak- en muurisolatie en dubbelglas;

- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing;

- Huis, garage en aanbouw verwarmd middels CV (Nefit HR bouwjaar 2004, in loop van de jaren echter gereviseerd);

- De keuken beschikt over een gaskookplaat, afzuiging, vaatwasser, magnetron, oven en een koelkast;

- De vrijstaande houten schuur is ca. 10.5m² groot.

- De carport is in 2018 geplaatst, is groot (ca. 28m²) en geschikt voor twee auto's.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.