koopBORGER
Fibula 25

€ 189.500,- k.k.


Borger - Fibula 25

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Starters opgelet!Gelegen op een hoekkavel, in de gewilde en jongste woonwijk van het Hondsrugdorp Borger ("Daalkampen") staat deze instapklare en modern afgewerkte woning met vrijstaande houten berging. Door de goede isolatie en de aanwezigheid van 12 zonnepanelen beschikt u behalve over lage hypotheeklasten ook over lage energiekosten.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op woensdag 13 november a.s. van 16.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen. U mag zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail). Maar voel u ook vrij om zo langs te komen, u bent van harte welkom!Indeling:

Begane grond: hal/entree met meterkast en toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 36,5m²) met trapopgang met daaronder handige bergkast, tuindeur en open keuken v.v. inbouwapparatuur.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 14.5 m², 7.5 m² en 6.5 m²), badkamer v.v. douchehoek, wastafelmeubel en toilet.Handig om te weten:

- Bouwjaar 2015;

- Energiezuinig gebouwd en voorzien van zonnepanelen (12 stuks);

- Volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming;

- Verwarmd middels CV (Intergas HR bouwjaar: 2015);

- De keuken beschikt over: gaskookplaat, afzuiging, combi-magnetron, koel-/vriescombi en vaatwasser;

- De woning is instapklaar en keurig afgewerkt;

- Bij de woning staat een houten berging van ca. 2m x 4m;

- Op loop-/fietsafstand van het centrum van Borger.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen in de woonwijk Daalkampen, het laatste uitbreidingsplan in Borger. De woonwijk Daalkampen is een jonge, kindvriendelijke woonwijk met veel aandacht voor groen. Door de wijk gelegen liggen diverse groenstroken. Via een fietsbrug is het centrum van Borger eenvoudig te bereiken. Borger beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder is Borger uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen en Assen.