verkochtSTADSKANAAL
Marklaan 6

€ 129.500,- k.k.


Stadskanaal – Marklaan 6

Vraagprijs: € 129.500,- k.k.Let op: het open huis van woensdag 17 september is geannuleerd!Wilt u graag dicht bij de centrumvoorzieningen wonen en heeft u geen zin in klussen? Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u van de kwaliteit van deze compleet gemoderniseerde (2015) eengezinswoning en ervaar de ruime hoeveelheid daglichttoetreding en de fijne achtertuin op het westen.In rustige woonomgeving, vlak bij alle centrumvoorzieningen gelegen een geheel gemoderniseerde eengezinswoning met fijne achtertuin op het westen. De woning is in 2015 geheel gemoderniseerd en o.a. voorzien van centrale verwarming middels radiatoren, nieuwe elektra (meterkast en schakelmateriaal), nieuwe inbouwkeuken, nieuw toilet (wandcloset en fonteintje), nieuw ingerichte douche en isolatieglas (ca. 95%). De tuin is eveneens opnieuw aangelegd en er is een praktische houten schuur geplaatst. Het geheel is gelegen op 150m² eigen grond.Indeling:

Begane grond (geheel voorzien van laminaatvloeren): hal met trapkast, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (ca. 29m²), open keuken met moderne inbouwkeuken voorzien van apparatuur (o.a. voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koeler en oven), bijkeuken (ca. 6m²) met witgoedaansluitingen en vaatwasseraansluiting.

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 4,9m², 5m², 11m² en 9,5m²) waarvan 2 met vaste kast, modern betegelde doucheruimte (ca. 1,8m²) met wastafel en douche.

2e Verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderruimte.Handig om te weten:

- rustige woonomgeving;

- vlakbij het centrum gelegen;

- keurig aangelegde tuin, op het westen georiënteerd;

- nieuwe houten schuur geplaatst en schuttingen geplaatst;

- veel daglichttoetreding in het gehele huis;

- bijna instapklaar;

- lage woonlasten;

- in 2015 geheel gemoderniseerd;

- in de bijkeuken is een voorzetwand geplaatst;Omgevingsinfo:

De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Stadskanaal met een uitgebreid voorzieningenniveau. Scholen, winkels enz. bevinden zich op korte afstand. Daarnaast kent Stadskanaal prima busverbindingen naar omliggende steden als Assen, Groningen en Emmen.