koopBORGER
Dingspil 58

€ 199.500,- k.k.


Borger – Dingspil 58

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Op zoek naar een ruime eengezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en wilt u rustig wonen met fraai uitzicht op een park? Kom dan vrijblijvend kijken bij deze woning en overtuig u van de ruimte die dit huis te bieden heeft.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op vrijdag 27 september a.s. van 16.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen. U mag zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail). Maar voel u ook vrij om zo langs te komen, u bent van harte welkom!Aan de rand van rustige gewilde woonomgeving gelegen een royaal eengezinswoning (5 slaapkamers) met uitbouw aan de voorzijde (2012, waarbij de hal vergroot is door de woning en de berging met elkaar te verbinden). Het geheel is gelegen op 185m² eigen grond en de achtertuin is zonnig georiënteerd op het westen.

De woning is gelegen vlakbij sportvelden, basisscholen en overdekte sportaccommodaties.Indeling:

Begane grond: ruime hal met tegelvloer, berging, toilet met fonteintje, woonkamer met laminaatvloer, tuindeur en semi-open keuken met complete inbouwkeuken voorzien van apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koeler, vriezer en vaatwasser).

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (allen met laminaatvloer), badkamer met hoekbad, douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: overloop, slaapkamer aan de achterzijde, slaapkamer aan de voorzijde, berging.Handig om te weten:

- CV-verwarmd middels radiatoren (Remeha Calenta HR combiketel, bouwjaar 2014);

- De woning is voorzien van 8 zonnepanelen;

- De woning is voor 95% voorzien van isolatieglas, dakisolatie en spouwmuurisolatie;

- Bouwjaar 1979, in 2012 is de woning vergroot. De hal is uitgebouwd waardoor de berging en woning met elkaar verbonden zijn;

- Het onderhoud aan de buitenzijde is prima verzorgd, schilderwerk is gedaan in 2016, de palenconstructie aan de achterzijde in 2019;De Dingspil.

De woonwijk is onder architectuur gebouwd door de bekende architect Kalfsbeek. Na de revolutiebouw en de oliecrisissen waren dit de eerste serie gebouwde woningen in Borger, welke geïsoleerd werden en waarbij aandacht is besteed aan een goede geluidsisolatie tussen de woningen. Verder kenmerkt deze bouw zich door erkerramen en de slimme toepassing van een deels plat dak, waardoor er een verrassende derde woonlaag is ontstaan op de tweede verdieping. De straat is aangelegd als een rustig en autoluw woonerf met speelvoorzieningen en gesitueerd nabij het Kanaal ”Buinen-Schoonoord” met volop uitloopmogelijkheden.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.