koopSELLINGEN
Jipsingboertangerweg 111

€ 250.000,- k.k.


Sellingen – Jipsingboertangerweg 111

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Gelegen aan de rand van Sellingen in het buurtschap Jipsingboertange staat dit keurig onderhouden vrijstaande woonhuis met dubbele vrijstaande stenen garage. Het geheel is gelegen op een perceel van 1.028m² eigen grond. Aan de voorzijde heeft u een prachtig landelijk vergezicht over de aangrenzende landbouwgronden.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op woensdag 13 november a.s. van 16.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen. U mag zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail). Maar voel u ook vrij om zo langs te komen, u bent van harte welkom!Indeling:

Begane grond: (zij-)entree/hal, toilet (wandcloset met fontein), badkamer (ca. 3.7m²) met inloopdouche en wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 18.8m²), woonkamer met prachtige serre-uitbouw (totaal groot ca. 30.6m²), gezellige woonkeuken (ca. 17.9m²) voorzien van sfeervolle keukeninrichting, achterhal met achterentree en toegang tot ruime kelder.

1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 9.4m² aan voorzijde en ca. 11.1m² aan achterzijde).Extra informatie:

- Bouwjaar voorhuis is ca. 1937, de aanbouw aan achterzijde is medio jaren '80 gebouwd, de vrijstaande garage is gebouwd in ca. 1995;

- Het dak van het voorhuis is nageïsoleerd; aanwezigheid overige isolatie is niet geheel bekend;

- Verwarmd middels CV (Nefit Turbo, bouwjaar ca. 1992);

- De keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuiging, oven, koelkast en vaatwasser;

- Achter de woning staat een ruime vrijstaande garage (ca. 46 m²) welke is voorzien van een zolder, 2 elektrische deuren en is gebouwd met spouwmuren.Omgevingsformatie:

Het esdorp Sellingen wordt ook wel de parel van Westerwolde genoemd. Het dorp heeft de nodige basisvoorzieningen. Voor de uitgebreide voorzieningen liggen plaatsen als Ter Apel, Stadskanaal en Groningen op korte afstand.

Westerwolde ligt in Groningen maar lijkt eigenlijk meer op Drenthe en is misschien nog wel mooier. De prachtige vergezichten en glooiingen in het landschap blijven boeien. De vele natuurgebieden nodigen uit tot bijvoorbeeld heerlijke wandelingen of fietstochten.