verkochtBORGER
Torenlaan 11

€ 375.000,- k.k.


Borger – Torenlaan 11

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.Ziet u zich al wonen in deze markante herenbehuizing in het hartje van Borger?De woning is grotendeels gemoderniseerd, levensloopbestendig en beschikt over een grote garage/berging en een flinke tuin. Dit totaalplaatje maakt het heel aantrekkelijk om hier te gaan wonen!Het geheel is gelegen op 528m² eigen grond en ligt op steenworp afstand van de winkelvoorzieningen van Borger en de kenmerkende Drentse natuur.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 10,2m², hoogte 1,79m).

Begane grond: hal (ca. 8,2m²), toilet met wandcloset, woonkamer en suite (tezamen groot ca. 38m²), open verbinding naar keuken (ca. 16,9m²) met zeer royale keukenopstelling voorzien van apparatuur (o.a. 6-pit gaskookstel v.v. 2 ovens, afzuigkap, koeler, ruime vriezer, vaatwasser), schuifpui, slaapkamer (ca. 11,3m²) met laminaatvloer, provisiekast (ca. 4,6m²), bijkeuken (ca. 5,9m²), (te renoveren) badkamer (ca. 4,9m²) met wastafelmeubel, douchehoek, ligbad (niet meer in gebruik), slaapkamer (ca. 17m²) met inloopkast (ca. 2,3m²), inpandig bereikbare garage/berging (ca. 32,9m²).

Verdieping: overloop (ca. 23m²) in gebruik als praktische living met werkruimte, modern toilet, moderne badkamer (ca. 9,7m²) met vloerverwarming, wastafelmeubel, toiletkast, douchecabine en ligbad, slaapkamer (ca. 14m²), slaapkamer (ca. 16,2m²), (eenvoudig afgewerkte) slaapkamer (ca. 15,8m²) met achtergelegen vaste kastruimte.Handig om te weten:

- CV verwarmd (Atag HR combiketel, bouwjaar 2017);

- voorzien van dakisolatie (hoofdgebouw) en geheel voorzien van isolatieglas;

- garage/berging is inpandig bereikbaar en 9,24m lang en 3,56m breed;

- bitumenlaag van de garage is op korte termijn aan vervanging toe.De huidige eigenaar heeft voor u de volgende zaak vanaf 2003 voor u aangepakt:

- elektrisch vernieuwd;

- cv-leidingen vernieuwd onder de begane grond;

- op de bovenverdieping is het gehele CV-systeem inclusief nieuwe radiatoren;

- loden waterleidingen vervangen voor kunststofleidingen;

- keuken vernieuwd doorgang gemaakt vanuit de woonkamer;

- binnenwanden geplaatst in de woonkamer met boekenkasten;

- verdieping geheel gestript en opnieuw ingedeeld, voorzien van nieuwe wand-, vloer en plafondafwerking;

- nieuwe sanitaire ruimten gerealiseerd op de verdieping (toilet en badkamer);

- vide gecreëerd met werkplek;

- dak geïsoleerd zowel aan de buiten- als de binnenzijde;

- voegwerk vernieuwd;

- isolatieglas door het gehele huis;

- kozijnen vernieuwd;

- dakgoten vernieuwd.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.