verhuurd onder voorbehoudBUINEN
Havenweg 3

€ 950,- per maand


Buinen – Havenweg 3

Huurprijs: € 950,- per maand (excl. gebruikerslasten).De woning wordt te huur aangeboden voor een langere periode (minimaal 1 jaar) en is beschikbaar vanaf 1 augustus 2019.Aan de rand van het dorp, aan secundaire weg gelegen, prima onderhouden vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde garage/berging met carport, omgeven door een fraai aangelegde tuin met meerdere zonneterrassen en gelegen op ca. 1000m² grond. De woning beschikt o.a. over twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond.Begane grond: hal/entree met plavuizenvloer, trapopgang en toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer (ca. 30m²) met houten vloer en schuifpui naar het terras, open keuken voorzien van inbouwkeuken met apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koeler en dubbele spoelbak) en tegelvloer, 2 slaapkamers (resp. ca. 10m² en 12m²) welke beide toegang hebben tot de badkamer met wastafel en douchehoek, vanuit de hal te bereiken garage/berging (ca. 18m²).

1e Verdieping: overloop, 1 slaapkamer (ca. 13m²), badkamer v.v. ligbad, ruime zolderruimte met mogelijkheden.Extra informatie:

- De minimale huurperiode bedraagt 1 jaar;

- De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming;

- De woning wordt ongemeubileerd opgeleverd;

- De huurprijs is excl. kosten van o.a. gas, water en licht;

- De tuin dient zeer netjes onderhouden te worden. Indien gewenst kan het onderhoud van de tuin in overleg worden

verzorgd door de eigenaar (tegen een vergoeding);

- Indien u de woning voor slechts 1 jaar huurt dan zal de huur € 1030,- per maand exclusief gebruikerslasten bedragen.Belangstelling? Bij de brochure die u kunt downloaden is een huuraanvraagformulier gevoegd. Wanneer dit formulier volledig ingevuld door ons is ontvangen, komt u in aanmerking om uitgenodigd te worden voor het bezichtigen van deze woning.Omgevingsinformatie:

Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap welke zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Daarnaast heeft Buinen prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden en een basisschool. Borger ligt op ca. 3km met uitgebreide voorzieningen, daarnaast zijn er uitstekende busverbindingen naar Groningen, Stadskanaal, Emmen en Assen.