verkochtSTADSKANAAL
Meester Neuteboomstraat 72

€ 189.500,- k.k.


Stadskanaal – Meester Neuteboomstraat 72

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Onderhoudsarm! Zonnepanelen! 4 slaapkamers!Gelegen nabij voorzieningen staat deze ruime 2 onder 1 kap woning met geschakelde aangebouwde stenen garage. De woning beschikt over een royale oprijlaan en is onderhoudsarm doordat de woning geheel is voorzien van kunststof kozijnen. Op de woning bevinden zich voorts 15 zonnepanelen. De achtertuin is ideaal gelegen vanwege de ligging op het zuiden.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet (wandcloset met fonteintje), doorzonwoonkamer (ca. 29.4m²), gesloten keuken, aangebouwde bijkeuken/berging (ca. 10m²) met achterentree, aangebouwde stenen garage (ca. 16.2m²).

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 12.3m², 9.8m², 7.8m² en 6.4m²) en moderne badkamer (ca. 5.1m²) v.v. inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator.

2e Verdieping: middels vaste trap bereikbaar alwaar zich een zolderkamer bevindt.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1971, in ca. 2005 zijn er kunststof kozijnen geplaatst en in ca. 2015 is de badkamer vernieuwd;

- Voorzien van dakisolatie alsmede isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit Ecomline bj. ca. 2005, eigendom);

- De 15 zonnepanelen zijn goed voor een opbrengst van ca. 3000 Kwh;

- In de tuin treft u voorts een houten tuinberging van ca. 6m² en het terras is voorzien van een fraaie pergola;

- Het woonhuis is keurig onderhouden en netjes bewoond en zeker een bezichtiging waard!Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen