verkochtSTADSKANAAL
Arendshorst 22

€ 1,- k.k.


Stadskanaal, Arendshorst 22In rustige woonomgeving in de "Vogelbuurt" van Stadskanaal een half vrijstaand woonhuis met aangebouwde stenen garage / berging, ondergrond en ruime tuin met vrijstaand houten tuinhuis gelegen op een kavel van 285m² eigen grond. De achtertuin is op het westen georiënteerd waardoor u heerlijk van de avondzon kunt genieten in de keurig aangelegde tuin. De woning kent een modern afwerkingsniveau op het gebied van keuken en sanitair en beschikt over 4 slaapkamers.Indeling:

Begane grond (geheel voorzien van gelijke laminaatvloer): ruime hal/entree met trapopgang, toilet (wandcloset), L-vormige woonkamer (ca. 30m²) met uitbouw aan achterzijde alwaar zich de woonkeuken (ca. 18m²) bevindt. Vanuit de hal is er toegang tot de aangebouwde garage.

1e Verdieping: overloop, moderne badkamer (ca. 2015) voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche en 2e toilet, 3 slaapkamers (resp. ca. 10m², 9m² en 6m²).

2e Verdieping: middels vaste trap bereikbare overloop en 4e slaapkamer (ca. 12m²).Extra informatie:

- Bouwjaar 1992;

- In 2008 is door voorgangers de uitbouw aan achterzijde gerealiseerd, huidige eigenaar heeft in 2014/2015 dakkapel laten plaatsen t.b.v. grotere badkamer en slaapkamer;

- Het platte dak van de garage en uitbouw is in 2017 vervangen met duurzaam EPDM (Resistrix CL dikte 3,1 mm);

- Voorzien van dak- gevel- en vloerisolatie alsmede isolerende beglazing;

- De woning wordt verwarmd middels CV (Atag Combiketel 2017);

- Beschikking over maar liefst 4 slaapkamers;

- Gelegen in rustige en kindvriendelijke woonomgeving!Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.