verkochtBUINEN
Polakkers 16

€ 235.000,- k.k.


Buinen – Polakkers 16

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.Gelegen aan de rand van het gezellige zanddorp Buinen op de Drentse Hondsrug staat deze vrijstaande woning met aangebouwde praktijkruimte/kantoor. Het geheel is gelegen op een perceel van 739m² grond (waarvan 234m² wordt gebruikt middels bruikleenovereenkomst van de gemeente) met een riante op het zuidwesten georiënteerde tuin. Naast een zwembad van 4,5 meter lang treft u in de tuin diverse zitjes waaronder een overdekte zitkuil en riant overdekt terras van ca. 18.7m² waar u heerlijk van uw privacy kunt genieten! Ook aan opslagruimte is bij deze woning geen gebrek: verdeeld over het perceel treft u 3 schuren, waaronder 1 riante.Indeling:

Begane grond: hal/entree met trapopgang, toilet, woonkamer (ca. 27m²) met veel lichtinval, semi-open keuken (ca. 12.8m²) voorzien van inbouwkeuken, speelkamer (ca. 7.3m²), via de hal toegang tot bijkeuken/berging met achterentree en voormalige garage welke thans in gebruik is als kantoor/praktijkruimte.

1e Verdieping: overloop met toiletruimte, 3 slaapkamers (resp. ca. 12.7m², 12.2m² en 7.3m²), badkamer (ca. 4.2m²) v.v. douche-/badcombi en wastafelmeubel.Extra informatie:

- Bouwjaar 1974;

- Volledig voorzien van isolerende beglazing;

- In 2006 is de garage omgebouwd tot kantoor-/praktijkruimte en is de meterkast vernieuwd;

- Buitenom geschilderd in 2018;

- Verwarming middels CV (Nefit bouwjaar 2000), warm water middels geiser;

- Huidige eigenaren hebben middels een bruikleenovereenkomst beschikking over een perceel grond van ca. 234m² van de gemeente Borger-Odoorn;

- In de tuin bevindt zich een overdekt terras van ca. 18.7m² waar u heerlijk van uw privacy kunt genieten!Omgevingsinfo:

Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap die zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Ook voor cultuur bent in Buinen op de juiste plaats: in de omgeving vindt u vele hunebedden. Daarnaast beschikt het nabijgelegen Borger (ligt op ca. 3 km) over uitgebreide (dagelijkse) voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, horeca, basis- en voortgezet onderwijs, bibliotheek, subtropisch zwembad, het Hunebedcentrum, etc. Daarnaast zijn er uitstekende busverbindingen naar Groningen, Stadskanaal, Emmen en Assen.