verkocht onder voorbehoudSTADSKANAAL
Hoofdstraat 117

€ 167.500,- k.k.


Stadskanaal - Hoofdstraat 117

Vraagprijs: € 167.500,- k.k.Centraal wonen in Stadskanaal met slaap- en badkamer op de begane grond? Dan is deze vrijstaande woning wellicht iets voor u!Aan vaar- en viswater, direct bij de voorzieningen van Stadskanaal gelegen keurig onderhouden vrijstaande woning met sfeervolle overkapping en houten schuur. De woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond. Aan de achterzijde bevindt zich een eigen inrit/parkeerplaats, welke afsluitbaar is middels een hek. Het geheel is gelegen op een kavel van 645m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast, woonkamer (ca. 18,4m²), keuken (ca. 12,8m²) voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, oven, combi-oven en vaatwasser), vanuit de keuken tevens toegang tot de kelder (ca. 6,5m²), slaapkamer (ca. 10,4m²), achterhal, toilet, bijkeuken (ca. 12,2m²), badkamer (ca. 3,6m²) voorzien van wastafel en douchehoek.

1e Verdieping: overloop met dakkapel, slaapkamer (ca. 11,8m²) met vaste kasten, slaapkamer (ca. 18,5m²).

2e Verdieping: vanuit de slaapkamer bereikbare zolderruimte.Extra info:

- Bouwjaar 1920, door de jaren heen gemoderniseerd;

- Eigen inrit/parkeerplaats aan de achterzijde afsluitbaar middels hekwerk;

- Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit Topline, bouwjaar 2007).Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Stadskanaal met een uitgebreid voorzieningenniveau. Scholen, winkels enz. bevinden zich op korte afstand, daarnaast kent Stadskanaal prima busverbindingen naar omliggende steden als Assen, Groningen en Emmen.