koopDROUWEN
Gasselterstraat 7 187

€ 99.500,- k.k.


Drouwen - Gasselterstraat 7, Huisje 187

Vraagprijs: € 99.500,- k.k.Een stukje "Zweden" in Drenthe!Gelegen op het bosrijke park "het Drouwenerzand" staat deze in 2004 gebouwde vrijstaande houten recreatiewoning op een perceel van 540m² eigen grond omringd door een mooie veranda. Voorts staat in de tuin nog een houten tuinberging. De woning beschikt over 3 slaapkamers en is prima geschikt als verhuurobject, voor eigen bewoning of een combinatie van beide!Indeling: zijentree/hal met toilet, royale zonnige woonkamer met open keuken (in totaal ca. 25.8m²) met openslaande tuindeuren naar de veranda. Via de hal achtereenvolgens een bijkeuken met achterentree en v.v. wasmachineaansluiting, moderne badkamer met wastafelmeubel en douchecabine, 3 slaapkamers (resp. ca. 8.8m², 8.8m² en 5.8m²).Extra info:

- Oorspronkelijk bouwjaar ca. 2004;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- Houten kozijnen rondom voorzien van isolerende beglazing;

- De woning is in 2019 geschilderd;

- In 2017 is er een houten tuinberging (ca. 8m²) geplaatst welke ideaal plaats biedt aan bv. fietsen en tuingereedschap;

- De keuken beschikt over: combimagnetron, gaskookplaat, afzuiging en koelkast;

- Verwarming vindt plaats middels centrale verwarming (AWB, bouwjaar ca. 2004).Omgeving:

Park Drouwenerzand is gelegen in een bosrijk gebied tussen Borger en Gasselte en in de nabijheid van de heidevelden en kent allerlei faciliteiten, een recreatiepark voor het hele gezin!