verkochtDROUWEN
Gasselterstraat 7 58

€ 95.000,- k.k.


Drouwen, Gasselterstraat 7 / 58

Vraagprijs: € 95.000,- k.k.Op zoek naar een goeie belegging ? deze woning beschikt over een netto rendement van circa 5% ! De woning wordt geheel gemeubileerd en verhuurklaar opgeleverd !Subliem afwerkingsniveau!Gelegen op het mooie bosrijke park van “het Drouwenerzand” staat deze tot in de puntjes verzorgde vrijstaande recreatiewoning met aangebouwde berging en aangebouwde terrasoverkapping. In 2010 is de bestaande woning zo grondig verbouwd dat er eigenlijk sprake is van nieuwbouw.De woning is gelegen op een perceel van 633 m² eigen grond en laat zich kenmerken als een modern en sfeervol geheel.De indeling is als volgt:

Overkapping (ca. 12.2 m²), middels zijentree toegang tot woonkamer met open keuken (totaal ca. 22.6 m²) voorzien van diverse inbouwapparatuur ( o.a. combimagnetron, vriezer, koeler, gaskookplaat en afzuiging), hal (ca. 6.3 m²), 2 slaapkamers (resp. ca. 6.3 m² en 9.2 m²), badkamer (ca. 2.75 m²) met wastafel en inloopdouche, toilet.Extra info:

• De woning wordt aangeboden inclusief gehele inventaris;

• Bouwjaar 2010 (“ver-nieuwbouw”);

• Voorzien van dak- en gevelisolatie;

• Houten kozijnen v.v. isolerende beglazing;

• Verwarmd middels CV (Vaillant bj. Ca. 2006);

• Prachtige tuinbeleving vanwege de privacy, de ruime terrasoverkapping zorgt dat u al snel van het buitenleven

kunt genieten.

• Mooie recreatiewoning welke prima is voor eigen gebruik of als verhuurobject!Omgevingsinformatie:

Park Drouwenerzand is gelegen op “de Hondsrug” in een bosrijk gebied tussen Borger en Gasselte en in de nabijheid van de bosgebieden en heidevelden en kent allerlei faciliteiten

(o.a.: attractiepark, restaurant, fietsverhuur etc.), een recreatiepark voor het hele gezin!

In de op fietsafstand gelegen plaatsen Borger en Gasselte bevinden zich respectievelijk een overdekt zwembad en een natuurlijke speelvijver met zandstrand (’t Nije Hemelriek).