verkochtNIEUW-BUINEN
Noorderdiep 308

€ 239.500,- k.k.


Nieuw-Buinen – Noorderdiep 308

vraagprijs € 239.500,- k.k.Vrijstaand wonen in de dorpskern van Nieuw-Buinen in een degelijk gebouwd woonhuis met royale vrijstaande garage/berging (breedte 7m en lengte 5m, totaal ca. 35m²). De woning is in 2005 vergroot door een aanbouw, waardoor er een royale slaapkamer en badkamer zijn gecreëerd op de begane grond. Er is een diepe tuin met veel privacy. Het geheel is gelegen op 1.190m² eigen grond.Op zoek naar een levensloopbestendige karakteristieke woning (slapen en douchen op de begane grond) met modern wooncomfort en royale garage/berging met boven gelegen hobbykamer (chillroom)? Kom vrijblijvend langs !Indeling:

onderverdieping: kelder (ca. 9m²)

Begane grond: hal (ca. 2,2 m²), woonkeuken (ca. 15,8m²) met tegelvloer en inbouwkeuken (o.a. voorzien van koeler, gaskookplaat, afzuigkap, combioven, vaatwasser), woonkamer (ca. 25,8m²)met planken eiken vloer (withe wash) met schouw voor de houtkachel, achterhal met tegelvloer, kast met witgoedaansluitingen, toilet met fonteintje en wandcloset, badkamer met ligbad, douchehoek (betegelde cabine met glazendeur voorzien van stortdouche, slaapkamer (ca. 14,4m²) met vaste kast en tuindeuren.

verdieping: overloop met 2 vaste kasten, slaapkamer (ca. 11,3m²) met laminaatvloer, slaapkamer (ca. 8,2m²).

2e verdieping: zolderruimte (via vlizotrap bereikbaar, hoogte ca. 1,83m).Handig om te weten:

- bouwjaar 1939;

- 1995 is de garage gebouwd;

- 1999: keuken geplaatst met;

- 2005: gedeelte aangebouwd, badkamer en toilet vernieuwd;

- 2016: leaseketel geplaatst (€ 31,95 12 jarig contract bij Feenstra);Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.

Stadskanaal is op kort afstand gelegen met uitgebreide voorzieningen.