verkochtBORGER
Klokbeker 10

€ 255.000,- k.k.


Borger - Klokbeker 10

Vraagprijs: € 255.000,- k.k.Duurzaam, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk wonen!Hagelnieuwe twee-onder-één kapwoning aan de Klokbeker te Borger.Indeling:

Begane grond: hal, toilet, meterkast en trapopgang, woonkamer met open keuken (zonder inbouwkeuken).

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met wastafel, douchehoek en toilet, vaste trap naar..

2e verdieping: Zolder met CV-opstelling en mogelijkheid tot het realiseren van twee extra slaap-/hobbykamers.Standaard geleverd met:

- Kunststof kozijnen;

- Vloerverwarming op de begane grond;

- Zonnepanelen op het dak;

- Sanitair van Villeroy & Boch;

- Wandcloset;

- Vaste trap naar royale zolder.Overige informatie:

- Koper dient binnen 6 maanden na oplevering van de woning een berging van minimaal 5m² te plaatsen;

- Duurzaam, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk;

- De woning wordt voorzien van ca. 6 zonnepanelen (afhankelijk van de EPC-berekening);

- De tuin is gelegen op het oosten;

- Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving;

- De woning is voorzien van toilet en badkamer;

- De keuken en tuin zijn nog naar eigen smaak vorm te geven.Omgevingsinformatie: Borger (ca. 5000 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod, vanuit dit huis loopt u er direct in.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, een schoenenzaak en slijterij actief maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren) en kappers. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp.

Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.