koopBORGER
Hunzedal 11

€ 175.000,- k.k.


Borger – Hunzedal 11

vraagprijs € 175.000,-k.k.Op zoek naar een levensloopbestendige woning in een fijne buurt, op een fraaie locatie en vindt u de zon in huis en tuin fijn? Kom kijken tijdens de start van de verkoop tijdens het open huis en overtuig u van de mogelijkheden van dit mooie plekje vlakbij het MFA (bibliotheek en veel activiteiten voor jong en oud). De woning heeft eveneens een goed bruikbare verdieping die middels een vaste trap bereikbaar is en een fijne logeerkamer herbergt.Op fraaie hoekkavel gelegen, een half vrijstaande semi-bungalow met slaap- en douchegelegenheid op de begane grond, aangebouwde stenen berging/bijkeuken, carport en vrijstaand houten schuur. Het geheel is gelegen op 271m² eigen grond.Indeling:

begane grond: hal, slaapkamer (ca. 8,4m²) met inpandige doucheruimte (ca. 3m²), tuingerichte woonkamer (ca. 32m²) met laminaatvloer, vaste kast, schuifpui en trapopgang, keuken (ca. 6,6m²) voorzien van apparatuur (o.a. v.v. vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven en koeler), tussenhal (ca. 1,9m²), toilet met fonteintje, berging/bijkeuken (ca. 7m²).

verdieping: overloopje met berging, hobby-logeerkamer (ca. 4,5m²), slaapkamer (ca. 11m²).Handig om te weten:

- dak is in 2008/2009 voorzien van nieuwe pannen;

- cv verwarmd (HR combiketel bouwjaar 2014);

- stenen berging/bijkeuken voorzien van houten rabatdelen gevelbeplating;

- carport (Lengte 4,54m bij Breedte 2,73m);

- vrijstaande houten schuur (ca. 8,2m²);Omgevingsinformatie: Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod.

Schoolvoorzieningen: in het MFA gebouw zijn drie basisscholen ondergebracht (Christelijk, Openbaar en Montessorionderwijs), verder is er de mogelijkheid om het voorgezet onderwijs te volgen (onderbouw van het Esdal College).

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Boni, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper op loopafstand gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, cultuur podium van Slag en villa van Streek, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.