koopVALTHERMOND
Zuiderdiep 424

€ 215.000,- k.k.


Valthermond - Zuiderdiep 424

Vraagprijs: € 215.000,- k.k.Royale woonkamer/keuken!Gelegen op een perceel van ca. 940m² eigen grond staat deze ruime vrijstaande woning met diepe achtertuin alwaar zich een houten schuur van ca. 64m² bevindt. Het woonhuis heeft voorheen dienst gedaan als winkel/café/cafetaria en dit gedeelte is later bij het woonhuis aangetrokken waardoor er op de begane grond een living is ontstaan van maar liefst ca. 62.3m²!Indeling:

Begane grond: zijentree/hal met vaste kast en toilet, ruime living (met parketvloer) van ca. 62.3m² met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, achterhal met opstelplaats wasmachine, moderne badkamer (ca. 6.2m²) met inloopdouche, ligbad, wandcloset en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 12.6m², 12.2m², 5.2m² en 3m², in deze afmetingen zijn de delen onder de 1.50m. hoog niet meegerekend. De oppervlakten zijn dus in werkelijkheid groter).Handig om te weten:

- Bouwjaar ca. 1935, in jaren '60 verbouwd tot cafetaria, jaren '90 tot café en in later stadium omgebouwd tot volledig woonhuis;

- Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels houtgestookte CV-installatie (bouwjaar ca. 2015);

- De badkamer is gerealiseerd in 2017;

- De keuken is voorzien van: vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, gaskookplaat en afzuiging;

- Deels voorzien van kunststof kozijnen;

- Eigen oprijlaan aan noordzijde en erfdienstbaarheid aan zuidzijde.Omgevingsinformatie:

Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 10 km van dit object gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen en huisarts). Stadskanaal en Emmen liggen op directe nabijheid. In deze grote plaatsen vindt u alle uitgebreide voorzieningen.