koopDROUWEN
Gasselterstraat 7 154

€ 39.000,- k.k.


Drouwen Gasselterstraat 7 / 154

Vraagprijs: € 39.000,- k.k.Keurig nette en goed onderhouden 5-persoons geschakelde stenen bungalow met berging, gelegen op een fraai en rustig gedeelte van recreatiepark "het Drouwenerzand". De woning beschikt over 3 slaapkamers, een moderne keuken en praktische badkamer.Indeling: entree/hal, woonkamer met plavuizen vloer (ca. 21,8m²), keuken (ca. 2,6m²) voorzien van in 2017 vernieuwde inbouwkeuken met diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap en koel-/vriescombinatie en magnetron), 3 slaapkamers (resp. ca. 7,1m², 5,4m² en 5,4m²), badkamer (ca. 3,3m²) v.v. inloopdouche, wastafel en toilet en berging (ca. 5m²).Handig om te weten:

- De woning is gebouwd in ca. 1965 en is door de jaren heen goed onderhouden en op diverse punten gemoderniseerd;

- Het geheel is gelegen op een kavel van 427m² erfpachtgrond;

- CV verwarmd middels combiketel (Intergas HR);

- Voorzien van gevelisolatie alsmede gedeeltelijk isolerende beglazing;

- De woning beschikt over een berging (ca. 5m²);

- Onderhoudsvriendelijk door de toepassing van deels kunststof kozijnen;Omgevingsinformatie:

Park Drouwenerzand is gelegen op “de Hondsrug” in een bosrijk gebied tussen Borger en Gasselte en in de nabijheid van de bosgebieden en heidevelden en kent allerlei faciliteiten, onder andere: attractiepark, restaurant, fietsverhuur etc. Kortom een recreatiepark voor het hele gezin!

In de op fietsafstand gelegen plaatsen Borger en Gasselte bevinden zich respectievelijk een overdekt zwembad en een natuurlijke speelvijver met zandstrand (’t Nije Hemelriek).