verkochtVALTHERMOND
Noorderdiep 116

€ 175.000,- k.k.


Valthermond - Noorderdiep 116

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.Gelegen in landelijke omgeving staat deze vrijstaande woning met vrijstaande houten garage, aangebouwde houten schuur en heerlijk diepe tuin. Het geheel is gelegen op een kavel van 1.002m² eigen grond en kijkt aan de voorzijde uit over de landerijen.Indeling:

Begane grond: zij-entree/hal, keuken (ca. 6m²) in hoekopstelling, ruime woonkamer/living (ca. 26.4m²) met aangrenzend een kantoor/hobbyruimte (ca. 6.2m²), 2e hal met toiletruimte en trapopgang. Via de hal in de zijentree voorts toegang tot 2 slaapkamers (resp. ca. 10.7m² en 7.46m²) en badkamer (ca. 6.9m²) voorzien van ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet.

1e Verdieping: overloop, slaapkamer voorzijde (ca. 5.6m²) en slaapkamer achterzijde (ca. 8m²).Overige informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1918 conform Bagviewer Kadaster;

- Voorgangers hebben nieuwe muren om de bestaande muren geplaatst met isolatie (vermoedelijk 1983) en het dak geïsoleerd;

- Houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;

- Vanuit de woonkamer is nog een kelder bereikbaar;

- Het woonhuis wordt verwarmd middels CV (Nefit Ecomline, bouwjaar ca. 2005);

- De houten garage is groot ca. 31.7m² en beschikt over een betonvloer;

- Achter op de tuin treft u nog een tweetal houten schuurtjes.Omgevingsinformatie:

Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 5 km van dit object gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, dokter), Stadskanaal ligt op ca. 6 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbindingen.