verkochtVALTHERMOND
Zuiderdiep 450

€ 269.000,- k.k.


Valthermond - Zuiderdiep 450

Vraagprijs: € 269.000,- k.k.Sfeervol, karakteristiek en landelijk wonen.....? Bed & Breakfast, kantoor/praktijk of gastenverblijf aan huis....?Spreken deze zaken u aan? Maak dan tijd vrij om eens te kijken bij dit halfvrijstaande woonhuis met royale kavel van liefst 1.675 m² eigen grond met vrijstaand houten bijgebouw welke zich voor vele doeleinden laat lenen. Ook op het perceel treft u een vrijstaande garage met aangebouwde terrasoverkapping voor een heerlijk schaduwplekje op de zonnige dagen.Indeling:

Begane grond: zij-entree met originele hal en trapopgang, woonkamer (ca. 19.7m²) met schouw en houtkachel, sfeervolle woonkeuken voorzien inbouwkeuken met apparatuur, achterhal met achterentree en toilet.

1e Verdieping: via karakteristieke (houtsnijwerk, glas-in-lood-ramen) bordestrap bereikt u de overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 6.5m², 13.7m² en 13m² (waarvan 1 nog met kleine slaapzolder), badkamer (ca. 5.9m²) met wastafel, toilet, ligbad en separate inloopdouche.Gastenverblijf:

Het gastenverblijf beschikt over een woonkamer met keuken, slaapkamer en een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, berging met wasruimte.

Via een aparte ingang is er voorts nog een kamer bereikbaar welke thans als speelkamer fungeert maar welke prima dienst zou kunnen doen voor bv. kantoor/praktijk aan huis.Overige informatie:

- origineel bouwjaar ca. 1897 conform eigendomsbewijs, Bagviewer Kadaster spreekt van 1910;

- Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing, het dak is na-geïsoleerd;

- Vanuit de keuken is nog een ruime kelder bereikbaar;

- Het woonhuis wordt verwarmd middels CV (Remeha Calenta ACE 40-c CCS, bouwjaar ca. 2018);

- Het bijgebouw wordt verwarmd middels CV (Intergas, bouwjaar ca. 2014);

- De houten garage is groot ca. 24m² (ca. 6m diep en ca. 4m breed), beschikt over een internetaansluiting en is aan achterzijde aangebouwd met een terrasoverkapping van ca. 12.5m²;

- Achter op de tuin treft u nog een tweetal dierenverblijven.

- Heerlijk woonhuis op een mooie locatie welke een bezichtiging zeker waard is!Omgevingsinformatie:

Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 5 km van dit object gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, dokter), Stadskanaal ligt op ca. 6 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbindingen.