verkochtMUSSELKANAAL
A-weg 19

€ 99.500,- k.k.


Musselkanaal – A-weg 19

Vraagprijs: € 99.500,- k.k.Aan vaar- en viswater gelegen halfvrijstaand woonhuis met aangebouwde stenen berging. De woning behoeft modernisatie en beschikt over 3 slaapkamers. Door de aanwezige 2 dakkapellen wordt de ruimte op de verdieping optimaal benut.Het woonhuis beschikt niet over een eigen oprit maar de achterzijde is bereikbaar te voet of per fiets middels het naastgelegen pad alwaar zich nog een schuur bevindt.Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast, trapopgang, trapkast en toegang tot de kelder (ca. 8m²), aan voorzijde een slaapkamer (ca. 14.8m²), vanuit de hal voorts toegang tot de woonkamer (ca. 24m²), keuken (ca. 5m²) voorzien van inbouwkeuken, badkamer (ca. 4.6m²) met inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel, via afstapje naar de eetkamer (ca. 14.6m²), achterhal met vaste kast, witgoedaansluitingen en toegang tot werkplaats/schuur (ca. 9.7m²).

1e Verdieping: ruime overloop met kastruimte en slaapkamer voorzijde (ca. 12m²) en slaapkamer achterzijde (ca. 11.1m²).Extra informatie:

- Bouwjaar 1910 (conform Bagviewer);

- Voorzien van dakisolatie en deels isolerende beglazing;

- Verwarmd middels gaskachels en warm water via geiser (huur);

- Woning moet worden opgeknapt;

- De kelder heeft een hoogte van 1.7m¹;

- Achter op het perceel staat een houten tuinhuis (ca. 8.6m²) waarvan recent de vloer is vernieuwd en welke is voorzien van elektra.Omgevingsinformatie:

Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand en andere voorziening als scholen. Ook beschikt het dorp over een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Tevens is Musselkanaal zeer centraal gelegen ten opzichte van grotere plaatsen als Stadskanaal en Emmen die ook per openbaar vervoer uitstekend zijn te bereiken.