verkochtBORGER
Trechterbeker 9

€ 325.000,- k.k.


Borger - Trechterbeker 9

BIEDEN VANAF: € 325.000,- k.k.Op zoek naar een fijn huis met slaap- en badkamer beneden?Aan de rand van Borger-West gelegen een vrijstaande semi-bungalow (stolpwoning) met inpandige bijkeuken en ruime aangebouwde stenen garage/berging. De woning is voorzien van 2 badkamers en 4 slaapkamers. De tuin is zonnig georiënteerd op het zuiden. Het geheel is gelegen op 531m² eigen grond.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Indeling:

Begane grond (grotendeels voorzien van leisteenvloer): hal (ca. 7,4m²), toilet, L-vormige woonkamer (ca. 39m²) met gashaard en open keuken voorzien inbouwapparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, koeler en combioven), bijkeuken (ca. 7m²) met witgoedaansluitingen en doorgang naar de garage/berging (ca. 29,5m²), slaapkamer (ca. 15m²) voorzien van vaste kastenwand (3-deurs waarvan één met spiegel), badkamer (ca. 6m²) voorzien van douchehoek, 2e toilet en wastafel.

Verdieping: overloop (ca. 4m²), slaapkamer (ca. 6,4m²) met knieschotruimte, slaapkamer (ca. 12,6m²), badkamer (ca. 3,8m²) met 3e toilet, douche en wastafel, slaapkamer (ca. 12,1m²).Handig om te weten:

- levensloopbestendig door slaap- en badkamer op de begane grond;

- comfortabel geheel met prima isolatie (volgens de normen van 1996) en geheel voorzien van isolatieglas;

- gelegen in rustige gewilde woonomgeving;

- direct gelegen bij de kenmerkende Drentse natuur en alle uitvalswegen zodat Assen, Emmen en Groningen goed

bereikbaar zijn;Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.