verkochtNIEUW-BUINEN
Noorderdiep 52

€ 289.500,- k.k.


Nieuw-Buinen - Noorderdiep 52

Vraagprijs: € 289.500,- k.k.Modern comfort in een karakteristieke "jas" gecombineerd met sfeervol wonen op een prachtig ruim perceel van 1.798m² eigen grond.De woning, welke in 2006 nagenoeg geheel nieuw gebouwd is, heeft een vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde en beschikt over een fraai aangelegde tuin. De achtergevel met loggia is werkelijk een prachtig plaatje om te zien. De woning is o.a. voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een luxe badkamer en moderne volledig ingerichte keuken. Aan de voorzijde is een aparte entree met toilet en halletje welke leiden naar een werkkamer, welke bijvoorbeeld als praktijk aan huis te gebruiken is.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 7,9m²) met meterkast, toiletruimte met toilet, urinoir en fonteintje, trapopgang, slaapkamer (ca. 12,3m²) in gebruik als werkkamer, tevens toegankelijk vanuit een eigen hal/ontvangstruimte (ca. 4,3m²) met eigen toilet met fonteintje. L-vormige woonkamer (ca. 42m²) met tegelvloer en fraai balkenplafond, tuindeur (kunststofkozijnen)en open verbinding naar de in 2016 vernieuwde keuken (ca. 10m²) met compleet ingerichte keuken (koeler, vriezer, stoomoven, 6-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser), bijkeuken met witgoedaansluiting en achterentree.

Verdieping: overloop (ca. 5,6m²), slaapkamer (ca. 6,7m²), luxe badkamer (ca. 10,6m²) met wandcloset, urinoir, hoekbad, whirlpool, ruime douchehoek met luxe massagepaneel en sauna, ouderslaapkamer (ca. 14,3m²) met panoramisch uitzicht (grote pui van kunststofkozijnen), slaapkamer (ca. 8m²), slaapkamer (ca. 7m²).Goed om te weten:

- bouwjaar circa 1905;

- in 2006 is de gehele woning gestript. Enkel de buitenmuren zijn blijven staan, het overig is geheel opnieuw gerealiseerd inclusief vloeren, binnenmuren geplaatst met isolatie, dakisolatie alsmede nieuwe pannen, nieuwe kozijnen met isolatie grotendeels hout, één kunststofdeur, op de verdieping kunststofkozijnen (4 dakramen en de achterpui) en één aluminiumkozijn in de achtergevel.Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen. Deze informatie is van algemene inhoud en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze brochure kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.