onder bodMUSSELKANAAL
A-weg 20

€ 75.000,- k.k.


Musselkanaal – A-weg 20

Vraagprijs: € 75.000,- k.k.Aan vaar- en viswater gelegen halfvrijstaand woonhuis met aangebouwde stenen berging. Deze grondig te renoveren en moderniseren woning is gelegen op een perceel van 158m² eigen grond. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en beschikt over 14 zonnepanelen.Het woonhuis beschikt niet over een eigen oprit maar de achterzijde is bereikbaar te voet of per fiets middels het naastgelegen pad alwaar zich nog een schuur bevindt.Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast, opkamer (ca. 5.7m²), trapopgang en toegang tot kelder, woonkamer (ca. 15m²), woonkeuken (ca. 15m²) v.v. eenvoudige keukeninrichting, achterhal met achterentree, toilet en badkamer (ca. 2m²).

Buitenom is een schuur bereikbaar van ca. 9m².

2e verdieping: ruime overloop en 2 slaapkamers (resp. ca. 13m² en 15m²).Extra informatie:

- Bouwjaar 1910 (conform Bagviewer);

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing;

- Verwarmd middels gaskachel en warm water via geiser;

- Woning moet worden opgeknapt;

- Snel te aanvaarden woning!Goed om te weten:

- Van deze woning zijn geen Lijst van Zaken en Vragenlijst deel B beschikbaar.

- De oplevering van de woning zal geschieden in de staat waarin de woning zich bevindt op de dag van de overdracht. Verkoper is vrij de inhoud van de woning geheel of gedeeltelijk mee te nemen, te verkopen of achter te laten, zulks naar vrijheid van verkoper.

- Omdat de woning momenteel niet wordt bewoond zal in de koopakte o.a. het artikel verkoper nimmer niet bewoond en een ouderdomsclausule worden opgenomen.Omgevingsinformatie:

Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand en andere voorziening als scholen. Ook beschikt het dorp over een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Tevens is Musselkanaal zeer centraal gelegen ten opzichte van grotere plaatsen als Stadskanaal en Emmen die ook per openbaar vervoer uitstekend zijn te bereiken.