verkochtGRONINGEN
Waldeck-Pyrmontplein 1

€ 165.000,- k.k.


Groningen – Waldeck-Pyrmontplein 1

Vraagprijs: € 165.000,- k.k.Op zoek naar een keurig onderhouden appartement op de begane grond met zonnig georiënteerde tuin in Helpman?Fraai gelegen in een rustige woonomgeving in Groningen Zuid (Helpman) op de grens van het plein en de straat met vrij uitzicht op het mooie groene plein, een benedenwoning (ca. 61m²) met zonnig georiënteerde tuin (zuid), houten schuur (ca. 3,6m²), achterom via naastgelegen poort, achtergelegen huurgarage (ca. 12m², huur € 67,- per maand).Indeling: begane grond (geheel voorzien van laminaatvloeren): hal (ca. 6,7m²), woonkamer (ca. 27,3m²) met tuindeuren, laminaatvloer en gestuct gipsplafond, slaapkamer (ca. 9m²) met schuifwandkast, badkamer (ca. 2,4m²) met toilet, douche en wastafel, slaapkamer (ca. 5,4m²) met tuindeuren, keuken (ca. 5,4m²) met tuindeuren, moderne inbouwkeuken (voorzien van apparatuur o.a. met gaskookplaat (glas op glas), koeler, vriezer (3 laden), vaatwasser en combioven).Handig om te weten:

- CV verwarmd middels radiatoren (Intergas HR combiketel bouwjaar 2013);

- Geheel isolatieglas;

- Geheel voorzien van laminaatvloeren, laminaatvloer in de keuken is onlangs vernieuwd;

- Het appartement is op de badkamer na, geheel recent professioneel geschilderd;

- Huurgarage (Lengte 4,60m en Breedte 2,50m), huur € 67,- per maand, contract is overneembaar;

- Bijdrage aan de VVE is € 20,- per maand;

- VVE is ingeschreven bij de kamer van koophandel maar heeft geen meerjarenonderhoudsplan;

- Er is vrij parkeren in de straat;Omgevingsinfo:

Het appartement is gelegen op korte afstand van het uitgebreide winkelcentrum van Helpman, het Groenesteinpark ligt op ca. 300 meter van het appartement.

Helpman is een fijne woonwijk met veel groen en dicht bij alle uitvalswegen en prima bereikbaar via het openbaar vervoer.