verkochtDROUWEN
Gasselterstraat 7 178

€ 72.500,- k.k.


Drouwen - Gasselterstraat 7-178

Vraagprijs: € 72.500,- k.k.Na een lange ontspannen wandeling in de nabijgelegen bossen heerlijk tot rust komen in deze comfortabele recreatiewoning waar tevens een goed verhuurrendement haalbaar is?Aan de rand van het park "Het Drouwenerzand" staat deze goed onderhouden en uitgebouwde recreatiewoning. De woning is gemoderniseerd in 2011 en nagenoeg geheel voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Het geheel is gelegen op een kavel van 715m² eigen grond. Kortom een woning waar u het gehele jaar naar hartenlust kunt recreëren en die goede verhuurmogelijkheden biedt via het park.Begane grond: hal/entree met meterkast, woonkamer (ca. 27m²) met openslaande tuindeuren en een keurige laminaatvloer, keuken (ca. 4,3m²) welke beschikt over diverse apparatuur (o.a. gaskooktoestel, afzuigkap en koelkast), 2 ruime slaapkamers (resp. ca. 13m² en 10,7m² waarvan één met een wastafel), badkamer (ca. 3,5m²) v.v. inloopdouche, wastafel, toilet en designradiator .Extra informatie:

- De woning is gebouwd in ca. 1972 en is ca. 2011 uitgebouwd en gemoderniseerd;

- Het geheel is gelegen op een kavel van 715m² eigen grond;

- CV verwarmd middels combiketel (Nefit, bouwjaar ca. 2010);

- Voorzien van o.a. deels dakisolatie, plafondisolatie en isolerende beglazing;

- De woning beschikt over een buitenom bereikbare berging (ca. 5,2m²);

- Nagenoeg geheel voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen.Omgevingsinformatie:

Park Drouwenerzand is gelegen op “de Hondsrug” in een bosrijk gebied tussen Borger en Gasselte en in de nabijheid van de bosgebieden en heidevelden en kent allerlei faciliteiten, onder andere: attractiepark, restaurant, fietsverhuur etc. Kortom een recreatiepark voor het hele gezin!

In de op fietsafstand gelegen plaatsen Borger en Gasselte bevinden zich respectievelijk een overdekt zwembad en een natuurlijke speelvijver met zandstrand (’t Nije Hemelriek).