verkochtSTADSKANAAL
Valkenhorst 19

€ 199.500,- k.k.


Stadskanaal – Valkenhorst 19

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Op zoek naar een vrije ligging aan een groenstrook, direct gelegen bij wandel- en fietspaden en wilt u direct in de woning gaan wonen zonder te klussen?Kom kijken tijdens de start van de verkoop tijdens ons Open Huis en verbaas u over de ruimte die deze grotendeels onderhoudsarme, energiezuinige, halfvrijstaande woning te bieden heeft.

De woning ligt in een groene kindvriendelijke woonomgeving met veel wand- en fietspaden vlakbij het Pagedal.De volgende sleutelwoorden passen bij dit huis en plek:

goed onderhouden, grotendeels onderhoudsarm door de toepassing van kunststofkozijnen* en kunststofwindveren, comfortabel, energiezuinig (zonnepanelen), zonder klussen te betrekken, veel praktische bergruimte en een fijne besloten en zonnige tuin op het zuidoosten.In gewilde woonomgeving gelegen een halfvrijstaande woning (bouwjaar 1985) met aangebouwde bijkeuken, inpandig bereikbare garage/berging en houten schuur. Het geheel is gelegen op 295m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 8m²) met laminaatvloer en trapkast (ca. 1,5m²), toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 44,2m²) met laminaatvloeren en open keuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. voorzien van inductiekookplaat, elektrische oven, vaatwasser, koeler, afzuigkap), bijkeuken (ca. 6,7m²) met witgoedaansluitingen, spoelbak, tuindeur en doorgang naar garage/berging (ca. L 6,95m bij br. 3,02m = 21m²).

Verdieping: overloop (ca. 2,4m²), badkamer (ca. 4,4m²) met ligbad voorzien van douchescherm, wandcloset en wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 7m²), slaapkamer (ca. 15m²) met vaste kastenwand (3 deurs), slaapkamer (ca. 10,3m²).

2e verdieping (via vaste trap bereikbaar, totaal ca. 10,1m², bergruimte in de knieschotten): slaapkamer (ca. 8,2m²).Handig om te weten:

- CV-verwarmd met radiatoren;

- horren in de kunststofkozijnen;

- houten schuur (ca. 6m²);

- er liggen 15 zonnepanelen op het dak met een productiecapaciteit van ca. 2.600kwh;

- *geheel voorzien van kunststofkozijnen en deuren, uitgezonderd de voordeur, het dakkapel en de kozijnen in de garage;De volgende zaken heeft de huidige eigenaar al voor u aangepakt:

2003: CV ketel vernieuwd (Nefit HR combiketel);

2004: zonwering aan de buitenzijde gemonteerd (rolluiken/screens);

2006: keuken vernieuwd;

2008: tuin opnieuw aangelegd en een houten tuinschuur gebouwd;

2012: 1e verdieping voorzien van kunststofkozijnen;

2014: windveren en de punt boven de ramen zijgevel vervangen door kunststof rabatdelen;

2016: beide trappen via traprenovatie vernieuwd, 15 zonnepanelen laten leggen;

2017: bitumen daken vernieuwd en geïsoleerd op de garage/berging en de bijkeuken;

2018: achterdeur/wc raam vervangen voor kunststofexemplaren;Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.