koopEMMEN
Laan van de Eekharst 429

€ 115.000,- k.k.


Emmen - Laan van de Eekharst 429

BIEDEN VANAF: € 115.000,- k.k.Wilt u verhuizen zonder klussen? Dit is uw kans!In aantrekkelijke en rustige woonomgeving staat deze ruime volledig gemoderniseerde instapklare tussenwoning met vrijstaande stenen berging. De woning is gelegen op een perceel van 135m² eigen grond en heeft een op het zuid-westen georiënteerde tuin die veel privacy biedt.Begane grond: hal met trapopgang en meterkast, toilet met fonteintje, tuingerichte woonkamer (ca. 23m²) met veel lichtinval en deur naar het terras, keuken (ca. 13m²) voorzien van een kelderkast en complete inbouwkeuken met inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koeler).

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 11,6m², ca. 9,1m² en ca. 8,9m²), bergkast, badkamer (ca. 3,1m²) voorzien van inloopdouche en wastafel, wasruimte met witgoedaansluitingen.Extra informatie:

- Bouwjaar 1968, nadien gemoderniseerd naar huidige maatstaven;

- Volledig voorzien van isolerende beglazing;

- CV-verwarmd;

- De woning is in 2016 en 2018 geschilderd.

- Tuin met veel privacy.

- Ideale instapklare starterswoning!

- Gelegen nabij het winkelcentrum van Emmerhout, waar zich diverse winkelvoorzieningen bevinden.LET OP: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Omgevingsinformatie:

Met een inwonertal van ca. 57.000 inwoners vervult Emmen een centrumfunctie in de regio. Om landschappelijk waardevolle gebieden te behouden worden nieuwbouwwijken op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd. Mede hierdoor spreekt men ook wel van de “open, groene stad” en is de bijnaam ook de “Vlinderstad” wat ook weer een indirecte verwijzing was naar het voormalige (Noorder) Dierenpark welke inmiddels is opgevolgd door het prachtige Wildlands Adventure Zoo.

Het Emmer centrum biedt een breed winkelaanbod en andere voorzieningen als een theater, bioscoop etc. Ook het onderwijs is goed vertegenwoordigd met ca. 34 scholen zowel basisscholen als voortgezet onderwijs. Emmen is daarnaast prima te bereizen met het openbaar vervoer, zowel met de bus als met de trein.