verkochtDROUWEN
Tiekamp 8

€ 359.500,- k.k.


Drouwen - Tiekamp 8

Vraagprijs: € 359.500,- k.k.Wilt u graag rustig wonen in een royaal en degelijk gebouwde vrijstaande woning?In rustige woonomgeving in autoluw hofje gelegen, op 5 minuten lopen van het natuurgebied “Drouwenerzand”, royale vrijstaande woning met slaap- en (voormalige) badkamer op de begane grond, garage, houten berging en tuin rondom het huis. Het geheel is gelegen op 612m² eigen grond.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 6,8m²) deze is vanuit de bijkeuken toegankelijk.

Begane grond: entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje, slaapkamer (ca. 11,9m²) met aansluitend de voormalige badkamer, woonkamer (ca. 45,6m²) v.v. parketvloer en toegang naar de tuin, keuken (ca. 11,2m²) voorzien van diverse apparatuur (o.a. koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, oven, afzuigkap en magnetron), bijkeuken (ca. 5,7m²) voorzien van witgoedaansluitingen en toegang tot de kelder, vanuit de hal is de garage (ca. 24,4m²) toegankelijk welke is uitgevoerd in spouw.

Verdieping: overloop, 2e toilet, 3 slaapkamers (resp. ca. 18,7m², 14,1m² en 14,1m²), badkamer (ca. 5,8m²) voorzien van bad met douche, dubbele wastafel en designradiator, opbergruimte, cv-ruimte met zonneboiler en zolderruimte (ca. 20m²) welke te gebruiken is als extra slaapkamer.Handige informatie:

- Bouwjaar ca. 1980, door de jaren heen gemoderniseerd naar de huidige maatstaven;

- CV verwarmd middels Remeha Avanta bj. 2007;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede grotendeels isolerende beglazing;

- Energiezuinig door de plaatsing van 10 zonnepanelen en een zonnecollector;

- De woning is levensloopbestendig door de mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond;

- Royale woning met 4 slaapkamers en de mogelijkheid tot 5 slaapkamers;Omgevingsinformatie:

Drouwen is een prachtig zanddorp direct op de Hondsrug en in een bosrijke omgeving gelegen. Drouwen ligt op ca. 3 km van Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen. Deze centrumplaatsen zijn met de auto binnen een half uur te bereiken.